Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Глюкозамин Сулфат & МСМ 875 mg х 80 табл.

Цена: 31.97 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Глюкозамин Сулфат & МСМ 875 mg х 80 табл. информация

При възпаление и болки в ставите:

Подути, зачервени и болезнени стави, скованост и трудност при движение… Понякога тези симптоми могат да бъдат толкова изострени, че болката е непоносима, а излизането извън къщи – почти невъзможно без чужда помощ… Много често възпалението на ставата засяга не само нея, но и съседните й тъканни структури, включително сухожилия, връзки, кости, мускули и др.

Ако тези негативни процеси продължат дълго във времето, ставният хрущял, както и костта под него се увреждат. В резултат от това функционирането на ставата необратимо се уврежда, а симптомите се задълбочават все повече. Мускулатурата отслабва, движението става все по-ограничено, ставите се деформират, човек често чувства неразположение и умора и т.н.

 

FlexMax Глюкозамин с MSM осигурява висока хранителна подкрепа за поддържане на здрави стави.  Смазва и подхранва увредените тъкани и хрущяли.

FlexMax Глюкозамин с MSM облекчава болката в ставите и редуцира щетите, от тяхното износване. Намалява усещането за скованост и дискомфорта при движение.

FlexMax Глюкозамин с MSM допринася за поддържане нормалното състояние на ставите при по-възрастни хора, активно спортуващи и др.

Състав

Съдържание:


в 2 капс. дн. доза
Глюкозамин сулфат(като калиев хлорид, който съдържа 750 mg глюкозамин сулфат) 1,05 g 2,10 g
Метилсулфонилметан (MСM) 750 m 1 500 mg
Въглехидрати 1 g 2 g


Други съставки: малтодекстрин, целулоза, стеаринова киселина, модифицирана целулоза, силициев диоксид, глицерин. Не съдържа натриев сулфат.

Употреба

По 2 таблетки 2 пъти дневно

Забележки:

Преди приемане на продукта, се консултирайте с лекар, ако вземате кръворазреждащи медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Глюкозамин Сулфат & МСМ 875 mg х 80 табл. - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.