Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Глюкозамин Сулфат & МСМ 875 mg х 160 табл.

Цена: 62.26 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Глюкозамин Сулфат & МСМ 875 mg х 160 табл. информация

При болка, скованост и други проблеми с костите и ставите:

Болки в ставите, затруднено придвижване, дискомфорт в гърба и кръста, отоци, трудно ставане от седнало или легнало положение, трудно изкачване или слизане по стълби… В резултат от всичко това и най-елементарните ежедневни дейности не могат да бъдат нормално изпълнявани. Вероятно и вие имате същите оплаквания, но до момента не сте попаднали на работеща терапия.

 

Глюкозамин сулфат подпомага нормалното състояние на ставите и съединителната тъкан, и има силен противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект. Има важно въздействие върху сухожилията, ставните връзки, хрущялите, синовиалната течност и др.

 

Глюкозамин сулфат намалява износването и изтъняването на ставния хрущял и намалява риска от разграждането му. Има благоприятен ефект върху подвижността и активността на ставите, и потиска симптомите при нарушено функциониране на ставите, костите и мускулите. Насърчава производството на смазваща течност в ставите и подпомага възстановяването на съединителната тъкан в тях.

 

Глюкозамин сулфат въздейства добре при изкълчвания, навяхвания и пренатоварване на тялото. Подпомага поддържане нормалното състояние на гръбначния стълб.

Състав

Съдържание:


в 2 капс. дн. доза
Глюкозамин сулфат(като калиев хлорид, който съдържа 750 mg глюкозамин сулфат) 1,05 g 2,10 g
Метилсулфонилметан (MСM) 750 mg 1 500 mg
Въглехидрати 1 g 2 g


Други съставки: малтодекстрин, целулоза, стеаринова киселина, модифицирана целулоза, силициев диоксид, глицерин. Не съдържа натриев сулфат.

Употреба

По 2 таблетки 2 пъти дневно.

Забележки:

Преди приемане на продукта, се консултирайте с лекар, ако вземате кръворазреждащи медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Глюкозамин Сулфат & МСМ 875 mg х 160 табл. - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.