Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Неуроминс ДХК 100 mg x 30 капс.

Цена: 41.45 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Неуроминс ДХК 100 mg x 30 капс. информация

Основната съставка в Неуроминс ДХК е незаменимата омега-3 мастна киселина, наречена докозахексаенова киселина (DHA). Тя подкрепя нормалната функция на мозъка, нервната и сърдечно-съдовата системи, благоприятства състоянието на ретината и зрителната острота. Неуроминс е отличен растителен източник на докозахексаенова киселина.

 

Маслото от морски водорасли е с високо съдържание на омега-3 полиненаситени мастни киселини и е също толкова ефективно колкото маслото от студеноводни мазни риби. Подходящо е за вегани и вегетарианци, по-устойчиво е в сравнение с рибеното масло, а рискът от замърсяване при него е далеч по-малък.

 

Неуроминс ДХК 100 mg x 30 капсули е източник на докозахексаенова киселина от морски водорасли. Не съдържа изкуствени ароматизатори и захар. Чистотата на състава му е тествана: не съдържа вредни нива на тежки метали (включително живак) и други примеси.

 

Оригинален продукт на Nature’s Way, USA. Neuromins® е регистрирана търговска марка на DSM Nutritional Products. DSM Nutritional Products е един от водещите доставчици на витамини, каротеноиди и др. в световната хранителна и фармацевтична индустрия. Компанията разполага с огромен технически и научен опит, осигурявайки пълна степен на безопасност и гарантирано високо качество на патентованите си продукти и съставки.

Състав

Съдържание:


в 1 капс. дн. доза
Докозахексаенова к-на (DHA)(от масло от морски микроводорасли) 100 mg 200 mg
Общо мазнини 0,5 g 1 g
Калории от мазнините 5 10
Енергийна стойност 5 Cal 10 Cal


Други съставки: Слънчогледово масло, желатин(софтгел), глицерин, дестилирана вода, смесени натурални токофероли, естери на аскорбиновата к-на (Е300). Не съдържа полихлорбифенили, живак, разтворители, захари, скорбяла, изкуствени оцветители, аромати и консерванти.

Употреба

По 1 капсула 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Неуроминс ДХК 100 mg x 30 капс. - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.