Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Крил масло (от планктон) 500 mg х 30 капс.

Цена: 61.20 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Крил масло (от планктон) 500 mg х 30 капс. информация

Крил е наименованието на огромен брой морски ракообразни. Те се срещат във всички океани, но най-многобройният крил е разпространен във водите на Южния океан.

Суплементите, съдържащи масло от крил са изключително полезни за сърдечно-съдовата и нервната системи.

Маслото от крил е богато на фосфолипиди, ейкозапентаенова киселина, докозахексаенова киселина, както и на необикновен флавоноид, който подпомага сърдечно-съдовата дейност.

Съдържащите се в маслото от крил омега-3 мастни киселини, доста се доближават по състава си до тези на рибеното масло, без обаче да имат неговия неприятен вкус. Маслото от крил е богато и на антиоксиданти. Един от тях – каротеноидът астаксантин, е най-мощният в природата! Той защитава клетъчните мембрани от разрушителното въздействие на свободните радикали и способства пречистването на организма. Маслото съставлява и антиоксидантите витамини А и Е, които засилват имунните защити на организма. Крилът може да бъде и много добър източник на холин – така важния за клетъчните мембрани и умствените процеси компонент.

Маслото от крил благоприятства функциите на нервната система, дейността на черния дроб и очите. Компонентите, които съдържа способстват за добрата кондиция на жената по време на менструалния цикъл.

Крилът е най-богатият природен източник на омега-3 мастни киселини, фосфолипиди и антиоксиданти. Омега-3 киселините, съдържащи се в маслото от крил се усвояват много по-добре от онези в обикновеното рибено масло. Затова, маслото от крил е много по-бионалично, в сравнение с останалите рибни масла.

Приемът на продукта допринася за поддържане нормалните нива на триглицеридите и благоприятства състоянието на сърдечно-съдовата система, кожата и ставите.

Продуктът е източник на 100% чисто масло от антарктически крил. Не съдържа замърсители като тежки метали, живак, токсини и др. Не съдържа захари, овкусители, изкуствени оцветители и консерванти.

Състав

Съдърдание:


в 2 капс. дн. доза
Масло от крил,в което се съдържат: 1 g 2 g
Фосфолипиди 400 g 800 g
Омега-3 мастни к-ни 300 g 600 g
Ейкозапентаенова к-на (EPA) 150 g 300 g
Докозахексаенова к-на (DHA) 90 g 180 g
Омега-9 мастни к-ни 85 g 170 g
Омега-6 мастни к-ни 20 mg 40 mg
Естеризиран астаксантин 1,5 mg 3 mg
Витамин Е 0,5 mg 1 mg
Витамин А 17,99 mcg 35,98 mcg
Общо мазнини 1 g 2 g
Калории от мазнините 5 10
Енергийна стойност 10 Cal 20 Cal


Други съставки: рибен желатин от тилапия (гел), глицерин, пречистена вода.

 

Не съдържа: разтворители, захари, скорбяла, изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Тестван за чистота.

Употреба

По 1-2 капсули дневно, за предпочитане по време на закуска. За интензивна употреба: по 2 капсули 2 пъти дневно (със закуска или обяд).

Забележки:

Консултирайте се с вашия лекар преди употреба, при алергии към морски храни, коагулопатии, приемане на антикоагуланти или други медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Крил масло (от планктон) 500 mg х 30 капс. - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.