Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Червена боровинка (плод) 465 mg

Цена: 30.66 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Червена боровинка (плод) 465 mg информация

При упорити инфекции на пикочните пътища. Инфекциите на уринарния тракт са широко разпространени, особено сред дамите. Много често в резултат от ненавременно или неправилно лечение, прекомерен прием на антибиотици и др., инфекциите хронифицират и нанасят сериозни поражения на пикочо-половата система.

 

Уроинфекцията може да се развие в пикочния мехур и да доведе до цистит или да стигне до бъбреците, причинявайки паренхимни бъбречни заболявания и увреждане на основните функциониращи елементи на бъбреците. Когато често повтарящата се или продължителна бактериална инфекция се развие в простатата, тя може да резултира в бактериален простатит.

 

Съвременната урологична практика все по-често включва екстрактите от червена боровинка в профилактиката и терапията на уроинфекциите. Установено е, че проантоцианидините (PACS) в плодчетата на червената боровинка проявяват силно антиадхезивно действие, което възпрепятства прилепването на бактериите към клетките, разположени по стената на пикочния мехур. Проантоцианидините възпират размножаването на бактериите и допринасят за извеждането им от тялото чрез урината. Доказано е, че регулярният прием на екстракт от плод на червена боровинка значително намалява честотата на пикочните инфекции. Те се препоръчват и при хирургични интервенции и болнично лечение с цел профилактика на евентуална уроинфекция.

 

Червена боровинка на американската компания Nature’s Way съдържа чист извлек от плод на червена боровинка. Всяка капсула доставя 465 mg екстракт.

 

Червена боровинка 456 mg допринася за поддържане нормалното състояние на пикочо-половата система и намаляване на риска от развитие на инфекция. Проявява значителна антиоксидантна активност и ефективно противодействие срещу прилепването на бактериите към към стените на уриарния тракт.

 

Червена боровинка 456 mg има пикочогонно, противовъзпалително и антибактериално действие. Насърчава елиминирането на бактериите чрез урината и спомага за облекчаване на неприятните симптоми на уроинфекцията, включително често уриниране, придружено с парене, болка и дискомфорт, и др.

Състав

Съдържание:


в 2 капс. дн. доза
Червена боровинка (плод) 930 mg 2790 mg
Въглехидрати <1 g <3 g


 

Други съставки: растителна капсула, силициев двуокис.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, соя, глутен, захар, пшеница, сол, мая или ГМО.

Съдържа всички активни съставки на сока от червена боровинка. 


Хранителна добавка, 100 V-капсули 

Употреба

По 2 капсули 3 пъти дневно с вода. За интензивна употреба, по 4 капсули 3 пъти дневно. За максимална ефикасност, по 6-8 чаши вода  или  други течности на ден.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Червена боровинка (плод) 465 mg - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.