Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Хуск 525 mg х 180 капс.

Цена: 31.97 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Хуск 525 mg х 180 капс. информация

При констипация, повишен апетит и затлъстяване:

Лош хранителен режим, честа употреба на алкохолни напитки, недостиг на течности в организма, стрес, обездвижване, прием на лекарства… Това са все фактори, които объркват храносмилателната система и причиняват запек. Затруднено изхождане, подуване на корема, болка и тежест, често отделяне на газове – тези симптоми не са безобидни и обикновено не преминават от само себе си, както повечето хора очакват.

Ако запекът продължи дълго във времето, се стига до задръстване на червата с отпадъци, които впоследствие преминават и в кръвообращението. В резултат от интоксикацията на организма, се стига до умора, състаряване на кожата, лош дъх и др.

 

Псилиум хуск е отличен източник на фибри. Подпомага пречистването на  храносмилателната система и стените на дебелото черво. Намалява образуването на газове в червата и болките в корема. Допринася за редовната, ежедневна дефекация и способства за извеждането на отпадъите вън от червата, преди те да са попаднали в кръвообращението.

 

Псилиум хуск омекотява изпражненията и намалява болката и дискомфорта при дефекация, поради което приемът му е подходящ за хора с анални фисури или хемороиди.

 

Псилиум хуск може да се включи успешно към всяка диета, която се прилага с цел отслабване и/или понижаване нивата на кръвната захар или холестерола. В съчетание с правилно хранене, продуктът детоксикира тялото и спомага за нормализиране нивата на холестерола и кръвната захар. Фибрите в състава на Псилиум хуск набъбват в стомаха и по този начин усилват чувството за ситост, което може да бъде от полза при хора, които трудно контролират храненето си.

 

Псилиум хуск допринася за изхвърлянето на излишните мастни молекули от организма и намалява риска от превръщането им в телесни мазнини. Насърчава нормалните метаболитни процеси.

 

Препоръчително е, заедно с употребата на Псилиум хуск да се приемат повече течности, за по-висока ефективност.

Състав

Съдържание:


в 6 капс. дн. доза
Псилиум (люспи) 3,15 g 3,15 g
Диетични фибри 2 g 2 g
Въглехидрати 3 g 3 g

Употреба

По една пълна чаша с течност с всяка доза. За възрастни и деца над 12 години да се приемат 6 капсули наведнъж 1 път на ден. За деца от 6 до 12 години - 3 капсули дневно, а за деца под 6 години се консултирайте с лекар.

Забележки:

Не използвайте при стомашни болки, гадене, повръщане. Консултирайте се с лекар ако забележите внезапни промени във функцията на червата, които продължават повече от 2 седмици.

Хуск 525 mg х 180 капс. - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.