Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Очанка (билка) 430 mg

Цена: 22.19 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Очанка (билка) 430 mg информация

При нарушения на зрението:

Освен с напредването на възрастта, очите се увреждат и в резултат от фактори като ежедневна работа с компютър, шофиране, четене, писане и др.

Проблясъци и петна, намалено цветоусещане, сухота и зачервяване, стеснено визуално поле, примижаване, взиране, умора в очите и др. – това са често срещани симптоми при по-възрастните, както и при хората, чиято професия изисква напрягане на зрението.

Превантивната грижа за очите намалява риска от по-сериозни усложнения и играе огромна роля в поддържането на добро зрение максимално дълго във времето.

 

Екстрактът от очанка в продукта е в максимално висока концентрация и спомага за поддържане нормалното състояние на зрението. Очанка допринася за намаляване на неприятните симптоми, резултат от ежедневното натоварване на очите.

Очанка (eyebright) намалява риска от неблагоприятни зрителни изменения, следствие от ежедневни дейности, натоварващи зрението или такива, настъпващи с възрастта.

Очанка намалява усещането за парене и сухота, помага за снемане на напрежението в очите и възстановява зрителния комфорт при гледане на телевизия, писане, четене и други дейности, които уморяват очите.

Състав

Съдържание:


в 2 капс. дн. доза
Очанка (билка)

(лист, цвят, стебло)
860 mg 860 mg
Въглехидрати <1 g <1 g


 

Други съставки: растителна капсула, целулоза.

Не съдържа: изкуствени аромати, оцветители, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, захар, соя, пшеница, мая или ГМО.

Хранителна добавка, 100 V-капсули

Употреба

По 2 капсули на ден, за предпочитане с  храна.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Очанка (билка) 430 mg - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.