Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Нийм (лист) 475 mg х 100 капс.

Цена: 21.46 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Нийм (лист) 475 mg х 100 капс. информация

В защита на имунната система:

Всички ние ежедневно осъществяваме контакт с различни болестотворни микроорганизми, от чието неблагоприятно влияние ни предпазва имунната система. От правилното функциониране на имунната система зависи общото състояние на организма, нивата енергия, степента на податливост към различни неблагоприятни фактори и др.

В резултат от нецелесъобразния начин на живот, включително лошо и небалансирано хранене, тютюнопушене, чест прием на алкохол, емоционално претоварване и др., в имунитета настъпват нарушения. Това често води до умора, често повтарящи се настинки през есенно-зимния сезон, болки в мускулите и ставите, депресивни състояния, неспособност за концентрация и др.

 

Нийм е доказан природен адаптоген за подсилване на организма в периоди на по-силен физически или психо-емоционален стрес. Укрепва организма и допринася за неговата устойчивост срещу различни неблагоприятни фактори на външната среда.

Нийм повлиява благоприятно обмяната на веществата и спомага за пречистването на тялото от натрупаните токсини.

Нийм редуцира изтощението и умората, благоприятства концентрацията и допринася за увеличаване на жизнеността.

 

При кожни раздразнения:

Нийм подпомага циркулацията на кръвта и притока на кислород към клетките. Допринася за пречистването на целия организъм, включително на кръвта, и ефективно освобождава тялото от натрупаните токсини. Стимулира дейността на черния дроб и бъбреците, и оптимизира метаболитните процеси в организма. Всичко това се отразява и върху кожата, която е по-спокойна и по-чиста.

Нийм неутрализира негативното влияние на различни микроби, прах и мръсотия, които са в ежедневен досег с кожата, и намалява ефекта на дразнене, който оказват върху нея. Допринася за поддържането на чиста и свежа кожа.

Състав

Съдържание:


в 2 капс. дн. доза
Нийм (лист) 950 mg 2850 mg
Въглехидрати

Употреба

По 2 капсули 3 пъти на ден, за предпочитане с храна.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Нийм (лист) 475 mg х 100 капс. - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.