Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Зърнастец (кора) 425 mg

Цена: 20.06 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Зърнастец (кора) 425 mg информация

Зърнастецът(Rhamnus), известен и катоДива боя, са вид храсти, по-рядко се среща и като малки дървета от семейство Зърнастецови. Растат по Средиземноморието и Южна Европа (включително и в България). Използват се като багрила и в медицината.

Растението произхожда от Америка, където дълго е използвано от индианците като естествено слабително средство. В Европа най-вероятно е пренесено от испанците. Повод за подобно предположение дава името му, с което то е известно в Западния свят – Cáscara Sagrada. В превод от испански, то означава „свещена кора на дърво”.

Екстрактът от кората на зърнастец има очистителен и жлъчегонен ефект върху организма. Притежава разхлабващо действие, без да се отразява на нормалната функция на тънките черва. Ефектът настъпва в рамките на 6 до 10 часа след приемане на билката. Благоприятства храносмилането и абсорбцията на хранителните вещества. Екстрактът от зърнастец е напълно натурално, безопасно и ефективно слабително средство, така че може да се използва и от възрастни хора.

Състав

Съдържание:


в 2 капс. дн. доза
Американски зърнастец (кора) 850 mg 850 mg


 

Други съставки: растителна капсула, силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, захар, соя, пшеница, мая или ГМО.

Хранителна добавка, 100 V-капсули

Употреба

За възрастни и деца над 12 години по 1 капсула вечер преди лягане с чаша вода. Не приемайте повече от 1 капсула за денонощие. Не се препоръчва за деца под 12-годишна възраст.

Забележка: Да не се използва при гадене или повръщане. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Зърнастец (кора) 425 mg - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.