Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Женско биле/ Сладник (корен) 450 mg x 100 капс.

Цена: 18.13 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Женско биле/ Сладник (корен) 450 mg x 100 капс. информация

При храносмилателни смущения:

Хората, които работят много и хапват на крак, защото нямат много време за готвене, често страдат от влошено функциониране на стомашно-чревния тракт. Едни от най-вредните за храносмилателната система навици, са преяждане, без старателно сдъвкване на храната, честа консумация на „бързи” въглехидрати и продукти, съдържащи вредни съставки като транс мазнини, оцветители, консерванти и др., пропускане на основно хранене… Всичко това води до много неприятни симптоми, като подуване на корема, прекомерно отделяне на газове, киселини, гастрит, колики, болки и дискомфорт, усещане за тежест и др.

 

Женско биле (Licorice) е източник на екстракт от корена на женско биле, който доказано облекчава стомашно-чревния тракт и му подпомага да функционира оптимално и без напрежение. Има слабо изразено слабително действие.

 

Женско биле насърчава образуването на слуз в стомаха, успокоява възпалението и намалява влиянието на различни фактори, които дразнят чревната лигавица. Намалява спазмите в храносмилателния тракт. Укрепва чревната лигавица и увеличава нейната устойчивост срещу солната киселина. Благоприятства състоянието при язви и гастрити.

 

При влошено състояние на горните дихателни пътища:

Женско биле намалява дразненето в гърлото и облекчава възпалението. Действа отхрачващо и помага на организма да се справи по-лесно с атакуващите го вируси. Благоприятства състоянието при кашлица, болки в гърлото, обикновена настинка. Действа като силен адаптоген, подпомага активирането на белите кръвни клетки.

 

При менопауза, ПМС и други женски проблеми:

Фитоестрогените в екстракта от женско биле намаляват симптомите, свързани с предменструалния синдром и менопаузата. Женско биле допринася за възстановяване на хормоналното равновесие и намалява симптоми като горещи вълни, раздразнителност, нервност, подуване и др.

Състав

Съдържание:


в 3 капс. дн. доза
Женско биле (корен) 1,35 g 4,05 g
Натрий 5 mg 15 mg
Въглехидрати 1 g 3 g
Калории 5 15


Други съставки: желатин (капсула).

Употреба

По 3 капсули 3 пъти на ден за предпочитане с храна.

Забележки:

Да не се използва от бременни и кърмещи. Не се препоръчва за продължителна употреба. Консултирайте се с лекар преди приемането на продукта ако страдате от диабет, проблеми с бъбреците или черния дроб. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Женско биле/ Сладник (корен) 450 mg x 100 капс. - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.