Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Детелина червена (цвят и билка) 400 mg

Цена: 19.15 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Детелина червена (цвят и билка) 400 mg информация

При разстроена функция на женските полови хормони, ПМС и менопауза:

Все повече жени днес страдат от хормонален дисбаланс, тежка менопауза и/или изключително интензивни симптоми на предменструалния синдром. В резултат от това, проблеми като нарушено функциониране на яйчниците, прекомерно окосмяване и акне в късна възраст, наднормено тегло, променливи настроения и често повтарящи се депресивни състояния, и др., са често срещани. Сред т. нар. „женски проблеми” на едно от първите места е и менопаузата и нейните неприятни симптоми, като прилив на топли и студени вълни, повишено кръвно налягане, променливи настроения и др.

Детелина червена (цвят и билка) подпомага дейността на женските полови хормони, облекчава състоянието при ПМС и оказва ефикасен контрол върху симптомите на менопаузата.

Детелина червена (цвят и билка) намалява риска от загуба на костна тъкан, свързана с остеопороза при жени, навлизащи в менопаузата.

Детелина червена (цвят и билка) значително облекчава симптомите при различните неприятни женски състояния. Регенерира нервната система и повлиява добре настроението, повшава тонуса. Оптимизира функционирането на ендокринната система и оказва благовровно влияние върху дейността на яйчниците. Подобрява състоянието на кожата при хормонално акне.

Състав

Съдържание:


в 2 капс. дн. доза
Детелина (стебло, лист, цвят) 800 mg 800 mg
Въглехидрати <  1 g <  1 g


 

Други съставки: растителна капсула (модифицирана целулоза).

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, соя, захар, пшеница, мая или ГМО.

Употреба

По 2 капсули  дневно, за предпочитане с храна.

Забележка: Да не се използва по време на бременност или кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Детелина червена (цвят и билка) 400 mg - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.