Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Глюкоманан / Картофена палма (корен) 665 mg х 100 капс.

Цена: 40.13 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Глюкоманан / Картофена палма (корен) 665 mg х 100 капс. информация

Екстракт от корен на картофена палма – естествено решение при неудържим апетит, наднормено тегло и проблеми с кръвната захар!

Когато се приема с вода или други течности, екстрактът от глюкоманан увеличава обема си до 200 пъти, превръща се в желеобразна маса и създава продължително усещане за ситост! Това го превръща в идеалното, природно средство за намаляване на апетита и здравословно отслабване!

 

 

Прекомерният глад е проблем за все повече хора. Най-често причината за неговата поява е банална – неправилно хранене и преяждане, и в резултат – разширен стомах. Но има и други фактори, които допринасят за нарушения в апетита – стомашно-чревни смущения, хормонален дисбаланс, силен емоционален стрес, високи нива на кръвната захар и др. В повечето случаи хората, за които е трудно да контролират храненето си, имат и наднормено теглото. За да се справят с проблема, те се подлагат на опасни диети или гладуване, от което ползата е минимална, защото резултатът от „бързите” диети не трае дълго във времето… Екстрактът от картофена палма е едно от най-ефикасните решения при подобни проблеми, защото оказва отличен контрол върху апетита и в същото време подпомага здравословното отслабване!

 

Глюкоманан е природен продукт, отличен източник на растителни фибри, който доказано работи срещу затлъстяването и покачването на излишно тегло.

 

 

Глюкоманан подпомага извеждането на излишните мазнини и токсините вън от тялото. Насърчава нормалното функциониране на храносмилателната система, регулира чревната дейност и спомага за елиминирането на запека – състояние, често срещано при неправилно хранене и наднормено тегло. Очиства тънките черва, стомаха и дванадесетопръстника.

 

Освен че намалява нивата на мазнини в тялото, друго предимство на Глюкоманан е, че по естествен начин създава трайно усещане за ситост. Поради тази причина продуктът се ползва с голям успех от хора, които имат проблем с контрола върху апетита, а оттам – и върху теглото си.

 

Глюкоманан допринася за нормализиране нивата на кръвната захар. Насърчава намаляването на скоростта, с която захарта се усвоява от тялото и по този начин спомага за редуциране на резките колебания в нивата й.

 

Глюкоманан може да е от полза и за поддържане здравословните нива на холестерола, триглицеридите и кръвното налягане.

Състав

Съдържание:


в 3 капс. дн. доза
Глюкоманан
Картофена палма (корен)
1995 mg 5985 mg
Диетични фибри 2 g 6 g
Калий 50 mg 150 mg
Калций 20 mg 60 mg
Въглехидрати 2 g 6 g
Калории 10 30
 

Други съставки: растителна капсула, магнезиев стеарат.

Употреба

По 3 капсули с пълна чаша вода, 20 минути преди хранене.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Глюкоманан / Картофена палма (корен) 665 mg х 100 капс. - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.