Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Глог (плод) 510 mg

Цена: 27.05 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Глог (плод) 510 mg информация

При проблеми със сърдечно-съдовата система. Учестена сърдечна дейност, задух, бърза уморяемост при по-интензивни физически натоварвания, високо кръвно налягане, отоци в областта на лицето, долните крайници и др. Това са само част от симптомите, съпътстващи ежедневието на хората, които страдат от сърдечни смущения. Правилното им лечение е от съществена важност, за да няма по-нататъшни усложнения и да се запази качеството на живот на пациентите. Трябва да се има предвид, че понякога симптомите са доста заблуждаващи и човек не би предположил, че може да става дума за сърдечен проблем. Такива например са постоянната кашлица, придружена с хрипове, често повтарящи се замаяност и умора, гадене и повръщане, изпотяване и др. Затова е много важно ако все още няма поставена диагноза, да се направят подробни изследвания, които да установят наличието или не на сърдечно-съдово усложнение.

 

Глог (плод) / Hawthorn е висококачествен източник на екстракт от плодове на глог, който въздейства тонизиращо на сърдечно-съдовата система.

 

Глог насърчава нормалното кръвооросяване, подпомага притока на кръв в кръвоносните съдове на мозъка, допринася за разширяването на коронарните съдове и подпомага сърдечната дейност. Допринася за достигането на повече кислород към сърцето. Укрепва сърдечния мускул и му помага да изпомпва повече кръв, благодарение на което може да бъде полезен и за хора с вечно студени студени ръце и крака. Съдейства за понижаване на кръвното налягане. Оказва диуретично действие и се препоръчва при задържане на течности и отоци. Спомага за нормализирането на сърдечния ритъм.

 

Глог облекчава физическата и умствената преумора, и намалява възбудимостта на нервната система. Има силно тонизиращ и общоукрепващ ефект.

 

Продуктът може да бъде полезен не само за по-възрастни хора с вече установени сериозни смущения в дейността на сърдечния мускул, а и като профилактично средство в случаите на повишен риск от развитие на такива.

Състав

Съдържание:


в 3 капс. дн. доза
Глог (плод) 1,53 g 4,59 g
Въглехидрати 1 g 3 g
Калории 5 15


 

Други съставки: растителна капсула, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, захар, соя, пшеница, мая или ГМО.

Хранителна добавка, 100 V-капсули

Употреба

По 3 капсули  3 пъти на ден за предпочитане с  храна. За най-добри резултати, използвайте продължително време.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Глог (плод) 510 mg - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.