Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

ФосфатидилХолин 420 mg х 90 софтгел капсули

Цена: 37.30 лв.
Kоличество:
natural factors

ФосфатидилХолин 420 mg х 90 софтгел капсули информация

При влошено състояние на черния дроб:

Приемът на някои лекарства, честата консумация на захар и мазнини, и наднорменото тегло, злоупотребата с алкохол,липсата на движение – всичко това са фактори, които сериозно влошават състоянието на черния дроб. Той е много важен орган, тъй като изпълнява редица функции, включително обмяната на мазнините, въглехидратите и белтъците, неутрализира токсичните вещества, съдържащи се в храната, течностите и медикаментите, които приемаме, и др. Някои от симптомите при проблеми с черния дроб са умора и слаба концентрация, тъмна урина, акне, екзема и др., лош дъх, нарушено храносмилане, затлъстяване или загуба на тегло, и др.

 

Фосфатидилхолин намалява вредните ефекти от нездравословния начин на живот и тяхното негативно въздействие върху черния дроб. Намалява риска от натрупване на мазнини в черния дроб и подкрепя чернодробния метаболизъм при хора, които консумират повече алкохол.

Фосфатидилхолин спомага за извеждането на токсините от тялото и допринася за поддържането на нормалните нива на холестерола.

 

При епизодични проблеми с паметта и фокуса:

Недостигът на определени хранителни вещества води до проблеми със запаметяването и концентрацията, умора и лошо настроение.

Фосфатидилхолин повишава ефективността на нервните клетки и невроните, и благоприятства нормалната мозъчна дейност. Има благоприятно влияние върху паметта, концентрацията, обработването на информация и др. Облекчава депресивните състояние.

Състав

Съдържание


(в 1 софтгел капс.) дн. доза
Соев лецитин 1200 mg 4800 mg
от който

Фосфатидилхолин (PC) 420 mg 1680 mg


Други съставки: Софтгел капсула (желатин E441, глицерол E422, пречистена вода).
Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, нишесте/скорбяла, пшеница или мая. Изцяло натурален.

Употреба

По 2-4 софтгел капсули дневно.

Забележки:

Да не се използва при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ФосфатидилХолин 420 mg х 90 софтгел капсули - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.