Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Фолиева киселина 1 mg

Цена: 19.47 лв.
Kоличество:
natural factors

Фолиева киселина 1 mg информация

-Допринася за поддържане нормалното развитие на плода.Изследвания са установили, че повишените нива на фолат в организма на майкатаоколо месец преди зачеването до третия месец от бременността, намалява риска от вродени дефекти с 50%.

 

-Може да бъде от полза за жизнеспособността на сперматозоидите. Установено е, че спермата на мъже с дефицит на фолат има неправилна хромозомна структура. Още изследвания сочат, че допълнителният прием на фолиева киселина от мъже със стерилитет, води до подобрения в подвижността на сперматозоидите.

 

-Съдейства за балансиране нивата на хомоцистеина в кръвта и метаболизирането му до метионин. Това е от важно значение за сърдечно-съдовата система и намаляването на риска от увреждане на кръвоносните съдове и атеросклероза.

 

-Подпомага правилната функция на мозъка и нервната система. Много изследвания показват, че съществува връзка между нивата на фолат в организма и невронното здраве. Корейско проучване, проведено върху пациенти в напреднала възраст установява, че онези от тях, които страдат от деменция имат най-високи нива на хомоцистеин, както и недостиг на фолат.

 

-Насърчава образуването на здрави червени кръвни клетки.

Състав

Съдържание:


(в 1 табл.) дн. доза
Фолиева киселина 1 mg 1 mg


 

Други съставки: микрокристална целулоза, ди-калциев фосфат дихидрат, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, мая, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки или ГМО.

Хранителна добавка, 90 таблетки

Употреба

Да се приема по 1 таблетка дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Фолиева киселина 1 mg - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.