Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

УЛТИМАТ ЛИБИДО 221 mg

Цена: 90.45 лв.
Kоличество:
natural factors

УЛТИМАТ ЛИБИДО 221 mg информация

По-качествен секс и върховно удоволствие с помощта на най-добрите билкови екстракти – доказано работещи и безопасни афродизиаци!

 

Сексуалността е определяща за човешката същност. Макар несъзнавано, тя се проявява в мислите, характера и действията ни, и заема огромно място в живота ни. Тя е определящ фактор и в избора на партньор – доказано е, че когато се влюбим, до голяма степен сме привлечени от сексуалността на човека, когото харесваме. Отново несъзнавано, но факт. За съжаление проблемите под завивките често остават пренебрегвани, но с времето те започват да рефлектират върху много аспекти от живота.

 

Мъжете най-често страдат от еректилна дисфункция, нарушена еякулация и ниско либидо. В редица случаи сексуалната дисфункция при мъжете е резултат от недостатъчното производство на тестостерон – ключов мъжки хормон, произвеждан в тестисите и отговорен за изграждането на мускулите, костната плътност и стимулиране производството на сперматозоиди.

 

Ултимат либидо (Ultimate Libido™) е природен стимулатор на мъжката полова сила и афродизиак с мощно въздействие върху либидото, способността за достигане на ерекция и оплодителната способност. Комбинира цинк, екстракти от четири лечебни растения – тонгкат (малайзийски жен-шен), епимедиум („разгонен козел“), дамиана , както и стандартизиран екстракт от черен пипер (Bioperine), който допринася за 100% усвояване на останалите съставки.

 

Как действа Ултимат либидо:

-Засилва сексуалното желание у мъжа.

– Има невростабилизиращо действие, намалява усещането за стрес и успокоява нервната система. В резултат, мъжът се чувства силно предразположен към секс.

-Насърчава достигането на стабилна и продължителна ерекция, без рискове от настъпване на потенциално опасната за здравето постоянна ерекция (приапизъм), при която пенисът не може да се върне в отпуснато състояние.

-Съкращава периода между настъпване на последователни ерекции;

-Благоприятства предаването на сетивните нервни импулси от ерогенните области до гръбначния и главния мозък, и обратно – към моторните неврони. Благодарение на това оргазмите стават по-качествени и интензивни, а случаите на преждевременна еякулация – сведени до минимум.

-Спомага за увеличаване на броя и подвижността на сперматозоидите, като подобрява оплодителната им способност и понижава риска от предаване на мутации (анти-генотоксичен ефект).

-Намалява риска от остеопороза при настъпването на андропауза чрез стимулиране синтеза на костно вещество.

 

Действието на Ултимат либидо превъзхожда ефектите на тестостерон-заместващата терапия както по отношение на ползите, така и по отношение на рисковете за здравето!

Състав

Съставки:


      (в 1 капс.)          дн. доза
Тонгкат Али 100:1 Екстракт

/Eurycoma longifolia/

( 40 % гликосапонини, 22 %
83 mg 249 mg
 Епимедиум  40:1 Екстракт (лист,  стебло)

/Epimedium grandiforum/
 84 mg  252 mg
 Дамяна /пудра/ (лист)

/Turnera diffusa/
 50 mg  150 mg
 Цинк (HVP* хелат)  3.3 mg  9.9 mg
 BioPerine®  Черен пипер/Piper nigrum/

Екстракт 50:1 стандартизиран до 95 % пиперин (плод)
 0.83 mg  2.49 mg


Други съставки: микрокристална целулоза, желатинова капсула (желатин, пречистена вода),магезиев стеарат, силициев двуокис.

Не съдържа: Mлечни продукти, изкуствени оцветители, захар, глутен или ГМО.

 

Хранителна добавка, 90 капсули

Употреба

По 1 капсула 3 пъти дневно с храна.При прием на други медикаменти, да се приема няколко часа преди или след приема им.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

УЛТИМАТ ЛИБИДО 221 mg - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.