Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

УБИКВИНОЛ QH® АКТИВЕН КОЕНЗИМ Q10 100 mg

Цена: 85.25 лв.
Kоличество:
natural factors

УБИКВИНОЛ QH® АКТИВЕН КОЕНЗИМ Q10 100 mg информация

При нарушени функции на сърдечно-съдовата система, висок холестерол и прием на статини: В редица случаи проблемите със сърцето започват с неясни и заблуждаващи симптоми: затруднено дишане, силно изразена умора, усещане за слабост в сърдечната област, често повтарящо се главоболие, подуване на крайниците и др. Много са рисковите фактори, които пречат на сърдечно-съдовата дейност: наднормено тегло, повишен прием на наситени мазнини и преработени храни, липсата на физическа активност, дефицит на важни микронутриенти и др. Категорично доказано е, че един от най-полезните за сърцето и кръвоносната система микроелементи, е т. нар. убиквинол, която представлява редуцираната форма на коензим Q10.

 

Убиквинол благоприятства кръвообращението, увеличава енергията на клетките на сърдечния мускул и намалява риска от образуване и натрупване на мастни плаки по артериалните стени. Възпрепятства стесняването на артериите.  Подпомага оптималното функциониране на клетките на сърдечния мускул. Допринася за здравината и издръжливостта на кръвоносните съдове.

 

Убиквинол допринася за поддържане нормални нива на холестерола в кръвта. Има много полезно въздействие при хора, които се лекуват със статини (медикаменти за понижаване на холестерола), намалява вредния ефект от приема им. Осигурява стабилна защита на сърцето от свободните радикали и спомага за нормализирането на сърдечния ритъм и кръвното налягане.

 

При ускорено стареене, влошено състояние на кожата, интензивен стрес, умора: Излишъкът от свободни радикали в тялото води до видимо влошаване на външния вид, особено кожата, косата и ноктите, липса на енергия, изтощение, проблеми със съня и др. Свободните радикали са в основата на много ендокринни нарушения, неправилна обмяна на веществата и затлъстяване, акне, депресивни състояния и др. Причина за натрупването им в организма, е оксидативният стрес, предизвикан от физическо и/или емоционално изтощение, консумация на вредни храни, тютюнопушене, злоупотреба с алкохол, живот в замърсена околна среда и т.н.

 

Убиквинол подпомага производството на енергия във всяка клетка. Допринася за неутрализиране на свободните радикали и намалява риска от прекомерното им образуване. Спомага за забавяне процесите на стареене и има много добър ефект върху състоянието на кожата.

 

Убиквинол подпомага клетъчното дишане и производството на аденозин трифосфат (АТФ) – основен енергиен компонент на клетките. АТФ отговаря за съхраняването и пренасянето на енергията в клетките. Аденозин трифосфат увеличава физическата енергия и издръжливост, и не позволява натрупване на млечна киселина в мускулните тъкани. Поради тази причина много спортуващи приемат убиквинол, с цел повишаване на физическата си сила.

 

Убиквинол има благоприятно въздействие върху мозъчната дейност и нервните клетки. Подпомага способността за концентрация и намалява психическото изтощение при хора, които се занимават с интензивен интелектуален труд.

 

От няколко години насам се провеждат многобройни проучвания, които доказват, че оптимизирането на митохондриите е мощна стратегия за справянето с процесите на стареене и дегенерацията. Митохондриите, наричани още „клетъчни енергийни фабрики”, влияят пряко върху процесите на стареене и продължителността на живота на клетката. Убиквинол подпомага митохондриалната функция, което забавя настъпващите с възрастта негативни промени в тялото.

Състав

Съставки:


В 1 капсула: Дневна доза:
Ленено масло  Органик

/linum usitatissimum/ (семена)
295 mg 885 mg
QH ®  Активен Коензим Q10

Убиквинол ( Kaneka™)
100 mg 300 mg


Софтгел капусла (желатин, глицерин, пречистена вода, рожков), жълт пчелен восък, слънчогледов  лецитин (не – ГМО), средноверижни триглицериди (кокосова палма), соев лецитин.

Не съдържа: Глутен, пшеница, млечни продукти, яйца,  захар, фъстъци, риба, миди , животиснки продукти,  сол, изкуствени аромати, консерванти, подсладители или ГМО.

Хранителна добавка: 60 софтгел капсули


Употреба

По 1 капсула от 1 до 3 пъти дневно след хранене.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

УБИКВИНОЛ QH® АКТИВЕН КОЕНЗИМ Q10 100 mg - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.