Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Тоналин КЛА 1000 mg

Цена: 64.54 лв.
Kоличество:
natural factors

Тоналин КЛА 1000 mg информация

При наднормено тегло:

Затлъстяването е резултат от натрупване на мастна тъкан в организма, като в зависимост от количеството натрупана мастна тъкан състоянието се определя като затлъстяване или наднормено тегло. Кога човек наддава тегло? Когато поема повече калории, отколкото изгаря. Това разбира се важи в случаите, когато затлъстяването не е резултат от заболяване.

И така, излишните мазнини ви пречат по два начина. От една страна, те носят огромни рискове за здравето ви, като увеличават риска от сърдечносъдови увреждания, наслояване на масти по вътрешните стени на кръвоносните съдове и увреждане на големите и средните артерии, проблеми с костите и ставите, и др. От друга страна, наднорменото тегло вероятно ви кара да страдате и вреди на самочувствието ви, особено по отношение на това как изглеждате в очите на другия пол…

 

Тоналин Кла е източник на естествени мастни киселини, които спомагат усвояването на хранителните вещества в клетките.

Тоналин Кла ускорява изгарянето на излишните мазнини и спомага за поддържането на нормалното телесно тегло.

Тоналин Кла увеличава чувствителността на клетките към инсулин, подпомагайки превръщането на глюкозата в енергия, вместо съхраняването й като мазнина.

Тоналин Кла допринася за изгарянето на мазнините и като насърчава мускулния метаболизъм и спомага за увеличаването на чистата мускулна маса.

Тоналин Кла има мощен антиоксидантен ефект, подпомага правилното усвояване и абсорбция на храната, и поддържа нормалните мускулни функции.

Състав

Съдържание:


в 1 капсула дн.доза
Тоналин 1000 mg 6000 mg
от който:  780 mg  4680 mg
Свързана линоленова киселина(CLA)


 

Други съставки: софтгел капсула (желатин, глицерин,  пречистена вода, карамел).

Не съдържа: изкуствени консерванти, оцветители или подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, соя, яйца, черупчести, сол, ядки или ГМО.

Хранителна добавка, 90 софтгел капсули

Употреба

По 2 капсули 3 пъти дневно.

Забележка: Не се препоръчва за бременни, кърмещи и деца. Да не се използва при сърдечно-съдови заболявания, диабет, метаболитен синдром и инсулиновата резистентност. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Тоналин КЛА 1000 mg - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.