Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Соя изофлавони Комплекс 50 mg х 60 капсули

Цена: 19.48 лв.
Kоличество:
natural factors

Соя изофлавони Комплекс 50 mg х 60 капсули информация

В подкрепа на женския организъм през перименопаузата и менопаузата:

След определена възраст в организма на жената настъпват серия от хормонални, физически и психоемоционални промени. Понякога те могат да започнат много рано – още преди жената да е навършила 40 и/или да продължат чак до около 60-годишната й възраст. Все пак началото и продължителността на менопаузата са различни за всяка жена и зависят от редица фактори. Менопаузата е нормален биологичен процес, въпреки че в повечето случаи нейната поява всява сериозен смут.

Горещи вълни и нощни изпотявания, вагинална сухота и дискомфорт при полов контакт, често уриниране и/или изпускане на урина, липса на желание за секс, умора, главоболие, проблеми с паметта, тревожност и депресивни състояния, честа смяна на настроенията, напълняване, бръчки, окосмяване по лицето и др. В някои случаи, поради намаленото ниво на естрогените, се нарушава усвояването на калция, а нивата на холестерол в кръвта се повишават. Така рискът от проблеми с костите или сърдечносъдовата система значително се повишава. С помощта на някои доказани във времето природни средства, симптомите на менопаузата могат да бъдат овладяни!

 

 

Соя изофлавони комплекс е натурален продукт, който облекчава симптомите при жени в перименопауза и менопауза. Притежава общоукрепващо действие, поддържа жизнения тонус. Подкрепя функционирането на женската полова система и спомага за възстановяването на естествения хормонален баланс преди, по време на и след менопаузата.

Соя изофлавони комплекс допринася за постигането на нормален психоемоционален баланс и равновесие. Оказва благоприятно влияние върху нервната система, намалява състоянията на тревожност, нервност и меланхолия. Редуцира горещите вълни и изпотяванията.

Соя изофлавони комплекс спомага за намаляване нивата на холестерола и триглицеридите, и поддържането на еластичността на кръвоносните съдове.

Соя изофлавони комплекс редуцира риска от намаляване на костната маса и плътност, и увреждане на костната структура.

Състав

Съдържание:


в 1капсула дн.доза
Соя изофлавони 50 mg 350 mg
екстракт от соеви зърна, от който:

Oбщо изофлавонови агликони 13.8 mg 96.6 mg
Генистеин/ генистин 2.2 mg 15.4 mg


Други съставки: Микрокристална целулоза, желатин (капсула), растителен мазнезиев стеарат.

Употреба

За намаляване на загубата на минерали в костите при жени в постменопауза, по 6 капсули дневно. Периодът на приемане трябва да е над 6 месеца за максимален ефект. За облекчаване на симптомите на менопаузата за жени в менопауза и постменопауза, по 7 капсули дневно. Периодът на приемане трябва да е над 2 седмици за максимален ефект. Не приемайте едновременно с медикаменти-направете пауза от няколко часа между приемите. Консултирайте се със специалист за прием над 1 година.

Забележки:

Не се препоръчва за бременни, кърмещи и деца. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Соя изофлавони Комплекс 50 mg х 60 капсули - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.