Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Прополис 500 mg х 90 капсули

Цена: 20.59 лв.
Kоличество:
natural factors

Прополис 500 mg х 90 капсули информация

При слаб имунитет:

Стрес, психическо и физическо претоварване, липса на качествен сън, продължителен прием на определени медикаменти, замърсена околна среда, тютюнопушене, прекомерен прием на алкохол… Всичко това отслабва имунната система и в резултат организмът губи своята устойчивост срещу инфекции и други неблагоприятни фактори. В тези случаи е необходимо стимулиране чрез по-пълноценно хранене и допълнителен прием на витамини, минерали, и други полезни вещества. Ако това не се случи, човек започва често да боледува от респираторни заболявания, хронични инфекции и др., като всеки път му  необходимо повече време от обикновено, за да се възстанови.

 

Прополис на канадската компания Natural Factors притежава мощни антибактериални, противовирусни, антитоксични и болкоуспокояващи свойства.

Продуктът е богат на биологично активни вещества, които засилват имунната защита, контролират нивата на холестерол в кръвта и повишават броя на червените кръвни клетки.

Поради силното си антимикробно и антибактериално действие, той мощно стимулира имунната система. Оказва антиоксидантно и антивъзпалително действие, предпазва черния дроб от вредни влияния.

Може да се използва за профилактика и облекчаване на симптомите на общи простудни състояния, включително инфекции на горните дихателни пътища.

Благодарение на мощното си антиоксидантно действие, прополисът в продукта въздейства благоприятно при високи нива на кръвната захар. Допринася за намаляване нивата на кръвната захар и противодейства на оксидативния стрес в клетките и тъканите.

Антимикробните свойства на прополиса намаляват риска от развитие на паразитни инфекции на стомашно-чревния тракт, както и на вагинални гъбични инфекции.

Състав

Съдържание:


(в 1 капс.) дн.доза
Пчелен прополис
екстракт 2:1 от пчелен мед (Apis mellifera L.)
пречистен до 100% Пчелен прополис
500 mg 500 mg


Други съставки: Микрокристална целулоза, желатинова капсула (желатин, пречистена вода), силициев диоксид, растителен магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

Употреба

По 1 капсула дневно.

Забележки:

Консултирайте се с лекар ако имате алергия към пчелни продукти. При проява на алергична реакция преустановете приема на продукта. Н е се препоръчва за бременни и кърмещи жени. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Прополис 500 mg х 90 капсули - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.