Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

ПиЕс-ФосфатидилСерин 100 mg х 30 софтгел капсули

Цена: 38.23 лв.
Kоличество:
natural factors

ПиЕс-ФосфатидилСерин 100 mg х 30 софтгел капсули информация

При нарушения на паметта и вниманието:

Непрекъснато забравяте – къде за последно сте оставили ключовете си и изобщо заключили ли сте в офиса или у дома, дали сте изключили ютията… Имайки предвид напрегнатото ежедневие на съвременния човек, всичко това е съвсем нормално.

Но понякога „дупките” в паметта и вниманието може да не са толкова незначителни, колкото ви се струват и да изискват предприемане на мерки. Затова напоследък често изживявате резки промени в настроението си, имате силни пропуски в паметта, трудно ви е да заучавате и изпълнявате нови задачи, имате усещане за дезориентация и цялостно объркване във времето и пространството, и др.,  вероятно на мозъка ви му липсват основни хранителни вещества!

 

Пиес-Фосфатидилсерин увеличава производството на мозъчни невротрансмитери (ацетилхолин, норепинефрин, серотонин, допамин) и възпрепятства загубата на неврони.

Пиес-Фосфатидилсерин действа като мозъчен стимулант. Допълнителният му прием води до значителни подобрения на когнитивните функции, концентрацията и паметта.

Пиес-Фосфатидилсерин осигурява оптимални нива на енергия за моъчните клетки, благодарение на което мозъкът функционира на пълни обороти.

Приемът на Пиес-Фосфатидилсерин е подходящ както в случаите на възрастово обусловени проблеми с паметта, така и за по-млади хора и студенти, особено в периоди на тежки умствени натоварвания!

Обикновено човешкият мозък произвежда достатъчно фасфатидил-серин, но с напредването на възрастта този процес започва да отслабва. Смята се, че това е един от главните фактори, отговорни за увредените умствени функции и депресията в напреднала възраст. Така например, у пациентите, страдащи от сериозни нарушения на паметта се наблюдават промени или отклонения в състава на мазнините в мозъка.

Състав

Съдържание


(в 1 софтгел капс.) дн. доза
Слънчогледов лецитин, обогатен с фосфатидилсерин, от който

Слънчоглед (семена) 565 mg 1695 mg
Фосфатидилсерин (PS) 100 mg 300 mg


Съдържа още: Фосфатидилхолин, Фосфатидилинозитол и Фосфатидилетаноламин.

Други съставки: Софтгел капсула (желатин E441, глицерол E422, пречистена вода), лецитин от слънчоглед (без ГМО).

Не съдържа: ГМО; изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, соя, нишесте/скорбяла, пшеница, глутен или мая.

Употреба

По 1 софтгел капсула 3 пъти дневно

Забележки:

Не използвайте при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПиЕс-ФосфатидилСерин 100 mg х 30 софтгел капсули - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.