Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Н-Ацетил-Л-Цистеин 500 mg х 90 V капсули

Цена: 27.80 лв.
Kоличество:
natural factors

Н-Ацетил-Л-Цистеин 500 mg х 90 V капсули информация

При упорита кашлица, придружена с храчки и задух:

Общо неразположение, парене и сухота в гърлото, задушаваща кашлица и отделяне на жилав секрет, затруднено дишане… – не пренебрегвайте тези симптоми, защото задълбочаването им може да доеде до много неблагоприятни последствия. Това важи особено много за пушачите, при които рискът от хроничен бронхит, е висок.

Н-Ацетил-Л-Цистеин укрепва дихателната система и допринася за разпадането и изтъняването на слузта в белите дробове. Намалява риска от рецидивиране на кашлицата при по-студено време, грипна епидемия, злоупотреба с цигари и др. Намалява пристъпите на кашлица и облекчава дишането.

 

В подкрепа на нормалното функциониране на черния дроб:

Влошаването на чернодробните функции е опасно състояние, което крие множество рискове. Често симптомите при проблеми с черния дроб са неясни – силна умора, гадене, треперене на ръцете, лош дъх и др. Пожълтяването на кожата и склерите (бялото на очите) обаче, е сигурен знак, че този орган не е в добро състояние.

Н-Ацетил-Л-Цистеин има мощно антиоксидантно действие и предпазва черния дроб от токсичност. Допринася за извеждането на метаболити на тежки лекарства и тежки метали от организма, включително живак, арсен, олово и др.

 

При никотинова зависимост:

Заклетите пушачи много добре знаят колко вреден е любимият им навик, но въпреки това повечето от тях много трудно биха успели да се откажат от него.

Н-Ацетил-Л-Цистеин е ефективно средство за борба с различни зависимости. Съвременните изследвания показват, че Н-ацетил цистеин (NAC), е особено ефективен при интензивна никотинова зависимост. Установено е, че приемът на NAC води до значително намаляване на броя изпушени цигари за деня.

Състав

Съдържание:


(1 капс.) Дн. доза
N-Ацетил-L-Цистеин 500 mg 1500 mg


 

Други съставки: Оризово нишесте, вегетарианска капсула (въглехидратна гума [целулоза E460], пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат E572 (лубрикант).

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители  и подсладители; царевица, млечни продукти, соя, пшеница или мая. Аминокиселина в свободна форма.

Употреба

По 1 капсула 2-3 пъти дневно. Като антиоксидант: по 1 капсула дневно. Да се приема с храна, богата на протеини/белтъчини.

Забележка: Да не се използва за период по-дълъг от 24 седмици. Преди употреба се консултирайте с Вашия лекар, ако приемате нитроглицерин или антибиотици. Не използвайте, ако сте алергични към ацетилцистеин, ако сте бременни или кърмещи. Консултирайте се с Вашия лекар, ако страдате от Цистинурия. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Н-Ацетил-Л-Цистеин 500 mg х 90 V капсули - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.