Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Мелатонин 5 mg x 180 таблетки

Цена: 22.00 лв.
Kоличество:
natural factors

Мелатонин 5 mg x 180 таблетки информация

При безсъние:

Заспивате трудно? Въртите в леглото часове наред, будите се по няколко пъти на нощ и/или се събуждате твърде рано сутрин? Често ви се налага да пътувате на далечни разстояния и заради часовата разлика изпитвате сериозни проблеми със съня? Ако нарушенията на съня продължат дълго във времето, те могат да предизвикат хронична умора, депресия, слаба концентрация и др.

 

Мелатонин допринася за възстановяване на спокойния нощен сън при по-възрастни, хора, които пътуват често, подложени са на силен стрес и/или работят на смени.

Мелатонин синхронизира нормалния биологичен ритъм на бодърстване и сън, и скъсява времето, необходимо за заспиване. Спомага за удължаване на съня.

Мелатонин не води до привикване!

Състав

Съдържание


в 1 таблетка дн. доза
Мелатонин 5 mg 10 mg


Други съставки: Монохидратна лактоза, микрокристална целулоза, ментова есенция, натриева кроскармелоза, растителенмагнезиев стеарат.

Употреба

Да се приема по 1 таблетка вечер преди лягане. Таблетките се поставят под езика до пълното им разтапяне. Периодът на приемане е до 4 седмици.

Забележки:

Не се препоръчва за бременни, кърмещи и деца. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Мелатонин 5 mg x 180 таблетки - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.