Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

МАКА КОНЦЕНТРАТ 500 mg

Цена: 51.55 лв.
Kоличество:
natural factors

МАКА КОНЦЕНТРАТ 500 mg информация

При умора, физически и психически стрес, и ниско либидо. Умственото и психическото изтощение са били част от живота на всеки от нас. Но понякога се случва така, че човек не може да преодолее тези състояния в продължение на много дълъг период от време. Умственото и физическото претоварване, недостигът на сън, личните проблеми и емоционалните травми – това са основните фактори, отговорни за спада в енергията и ниския тонус. Те са причина човек да се чувства отнесен и отпаднал, да не може да се концентрира, да се оплаква от понижени жизнени функции през деня, дори да изпада в депресивни състояния.

 

Мака концентрат 500 mg е естестен продукт, комбиниращ екстракти от мака и корейски женшен в подкрепа на нервната система и нормалния тонус. Допринася за възстановяване на енергията и жизнеността, намалява психическия и физическия стрес, и насърчава нормалното функциониране на имунната система. Приемът му се препоръчва в периоди на интензивно умствено и/или физическо претоварване, и емоционална лабилност. Укрепва познавателната функция.

 

Тъй като стресът се проявява под най-различни форми и често влияе негативно върху сексуалните функции, Мака концентрат 500 mg е изключително подходящ продукт в случаите на понижено либидо и нарушени сексуални функции. Балансирана природна алтернатива на медикаментите за усилване на сексуалната мощ.

 

Мака концентрат 500 mg насърчава здравословните нива на кръвната захар и нормалния хормонален баланс, което има благоприятно влияние върху общото състояние и енергийните нива и тонуса.

 

Мака концентрат 500 mg значително намалява най-характерните симптоми при умора: сънливост, главоболие, болка и слабост в мускулите, раздразнителност, затруднения при вземане на решения и слаба координация, ниско либидо, проблеми с паметта, липса на мотивация, и др.

 

При хормонален дисбаланс и ПМС.

Акне, подуване, крампи и болки в корема? Резки промени в настроението? Редуване на меланхолични и депресивни моментни състояния с тревожност и безпокойство…? И така всеки път около месечния ви цикъл? Побъркващо е!

Не сте сама – в действителност броят на жените с подобни терзания все повече нараства. Основната причина трябва да търсите в храната, която ежедневно консумирате, козметиката, която ежедневно използвате, в пластмасовите бутилки, от които пиете вода… Всички те са източник на ксеноестрогени. Ксеноестрогените, съдържащи се в много хранителни и козметични продукти, и стоки от бита, предизвикват различни хормонални нарушения, включително в производството на естрадиол – основният женски полов хормон и част от групата на естрогените. При нарушен синтез на естрадиол, тялото се уврежда.

 

Мака концентрат 500 mg поддържа хормоналния баланс по напълно естествен и безопасен начин, без да е източник на каквито и да било хормони. Високо концентрираният екстракт от мака в продукта работи директно върху центъра на проблема – хипоталамуса, съдействайки за правилната хормонална продукция.

 

Мака концентрат 500 mg:

подкрепя естествения хормонален баланс

-допринася за нормалното протичане на менструалния цикъл

-намалява спазмите, болката и дискомфорта

-спомага за подуването на корема, свързано с ПМС

-ограничава разпространението на хормонално акне

-оказва тонизиращо въздействие, има положително въздействие върху настроението

-съдейства за поддържане здравословните нива на енергия в тялото

-облекчава симптомите при менопауза

-подпомага състоянието на костите

Състав

Съдържание


 (в 1 капс.):  дн. доза
Органична MacaRich® Мака

(пудра концентрат 4:1) (корен)
500 mg 1500 mg
Корейски женшен

(корен на прах)
200 mg       600 mg


 

Други съставки: Вегетариански капсули (въглехидратна гума [целулоза E460], пречистена вода, силициев диоксид), микрокристална целулоза E460 (i), растителен магнезиев стеарат Е572 (лубрикант), силициев диоксид E551.

 

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница или мая.

Хранителна добавка, 90 вегетариански капсули

Употреба

По 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Забележка: Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременни или кърмещи, ако приемате антидепресанти, разредители на кръвта, дигоксин или страдате от диабет. При някои хора могат да се появят безсъние, тревожност или главоболие, при което трябва да се прекрати приема. Консултирайте се с Вашия лекар за употреба над 3 месеца. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

МАКА КОНЦЕНТРАТ 500 mg - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.