Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР (плод на прах) 470 mg

Цена: 21.20 лв.
Kоличество:
natural factors

ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР (плод на прах) 470 mg информация

В подкрепа на сърдечно-съдовата система, нормалната циркулация на кръвта и нормалните нива на холестерола.  Множество проучвания са доказали полезното влияние на екстракта от лют червен пипер върху сърцето, кръвоносните съдове, холестерола, кръвното налягане. Той може да бъде чудесно, допълващо основната терапия средство, в случаите на сърдечно-съдови проблеми.

 

Екстрактът от лют червен пипер е полезен при различни разстройства на кръвообращението, особено – периферното кръвообращение, засягащо крайниците и причиняващо куцане, болка при движение и др.

 

Лют червен пипер (плод на прах) допринася за понижаване нивата на холестерола в кръвта, намалява риска от отлагането му в артериите и съответно – образуването на атеросклеротични плаки.  Спомага за намаляване на агрегиращата способност на тромбоцитите и нормалното разреждане на кръвта, благодарение на което рискът от образуване на тромби и запушване на кръвоносните съдове е сведен до минимум.

 

Укрепва сърдечния мускул и кръвоносните съдове, и има благоприятно действие при ускорен сърдечен ритъм.

 

При прекомерно образуване на газове, лошо храносмилане и забавен метаболизъм. Насърчава нормалното кръвообращение на стомаха и намалява риска от развитие на гастрит или язва. Стимулира секрецията на храносмилателни сокове и храносмилателни ензими, благодарение на което процесите на храносмилане значително се оптимизират. Благодарение на антибактериалните си свойства, е добро профилактично средтство срещу инфекции в червата.

 

Тъй като има термогенни свойства, Лют червен пипер (плод на прах) е полезен и в случаите на наднормено тегло и метаболитни проблеми. Естественият екстракт от лют червен пипер в продукта допринася за увеличаване на метаболитната активност и изгаряне на излишните калории и

Състав

Съдържание:


в 1 капс. дн. доза
Лют червен пипер

(плод на прах  42 000 единици лютивина)
470 mg 470 mg


 

Други съставки: Желатин (капсула).

 

Употреба

По 1 капсула дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР (плод на прах) 470 mg - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.