Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Л-Карнитин 500 mg х 60 V капсули

Цена: 31.97 лв.
Kоличество:
natural factors

Л-Карнитин 500 mg х 60 V капсули информация

При интензивен спорт с цел по-голяма издръжливост и намаляване на телесните мазнини:

Дали ще бъдете издръжливи и достатъчно енергични по време на тежките физически тренировки, до голяма степен зависи от начина ви на хранене и от допълнителния внос на хранителни вещества. Ако се стремите към все по-интензивен тренировъчен режим, трябва да доставите на тялото си всичко необходимо, за да издържате по-дълго и да запазите мускулите си в перфектна форма!

 

Л-Карнитин подобрява физическата издръжливост и намалява умората. Повишава умствената и физическата енергия, и подобрява устойчивостта при интензивни физически натоварвания.

Л-Карнитин предпазва мускулните влакна от разрушаване, допринася за натрупването на мускулна маса и подпомага по-нататъшното поддържане на мускулите. Намалява образуването на млечна киселина в мускулите по време на физически натоварвания. Подпомага транспортирането на мастните киселини през клетъчната мембрана, което е важно за превръщането на мазнините в енергия.

Л-Карнитин има силно липотропно действие и подпомага топенето на телесните мазнини. В това отношение е особено ефективен, когато приемът му се съчетае с физическо натоварване.

Състав

Съдържание:


(1 капс.) Дн. доза
L-Карнитин (Тартарат) 500 mg 2000 mg


 

Други съставки: Вегетарианска капсула (въглехидратна гума [целулоза E460], пречистена вода), силициев диоксид E551, микрокристална целулоза E460(i), растителен клас магнезиев стеарат E572 (лубрикант).

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители  и подсладители; царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница, глутен или мая.Аминокиселина в свободна форма.

Употреба

По 2 капсули 2 пъти дневно с храна.

Забележка: Преди употреба се посъветвайте с Вашия лекар, ако сте бременни или кърмите, ако приемате медикаменти, страдате от заболяване или ако Ви е предписано да се подложите на нископротеинова диета.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Л-Карнитин 500 mg х 60 V капсули - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.