Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Ленено масло 1000 mg х 90 софтгел капсули

Цена: 21.75 лв.
Kоличество:
natural factors

Ленено масло 1000 mg х 90 софтгел капсули информация

При сърдечносъдови нарушения:

Хората със сърдечносъдови проблеми трябва да полагат по-сериозни грижи за своето здравословно състояние. Нарушенията във функционирането на сърдечносъдвата система бележат най-висок ръст като причинители на смъртност в Европа, включително у нас. Фактори като стреса, тютюнопушенето, прекомерната употреба на алкохол, честата консумация на рафинирани продукти като захар, готварска сол, бяло брашно и др., имат много отрицателна роля по отношение на пациентите със сърдечни проблеми и хората с повишен риск от развитие на такива.

Ленено масло допринася за поддържане на здравословни нива на триглицеридите и холестерола. Спомага за запазване еластичността на кръвоносните съдове, намалява риска от втвърдяване на артериите и образуване на кръвни съсиреци. Има положително влияние върху сърдечния ритъм.

 

 При преждевременно старееща кожа, акне, суха коса и чуливи нокти:

Много често дефицитът на определени хранителни вещества влошава състоянието на кожата, косата и ноктите. Ако този недостиг продължи дълго във времето, ноктите губят своята здравина, косата става суха, а цветът й избледнява, кожата губи естествената си свежест, а в зависимост от фактори като начина на хранене, може да се появи и акне.

Ленено масло е богат източник на основните есенциални мастни киселини омега-3, -6 и -9. Тяхното разкрасяващо кожата, косата и ноктите действие, е отдавна доказано във времето. Ускорява растежа на косъма, успокоява раздразнената кожа и я подхранва. Допринася за подмладяването на кожата.

 

При запечен стомах:

Затруднено изхождане, подут корем и често отделяне на газове – независимо дали е остър или хроничен, на запекът трябва да се противодейства. В противен случай може да се стигне до натрупване на бактерии в червата, негативни изменения в чревната микрофлора, дисбактериоза и др.

Ленено масло значително подобрява храносмилателния процес, като стимулира естествените движение на червата и спомага за пълното им изпразване. Допринася за извеждането на натрупаните токсини. Намалява подуването и усещането за тежест.

Състав

Съдържание:


в 1 капсула дн.доза
Органично ленено масло(семена) 1000 mg 3000 mg
от което:

Алфалиноленова киселина 530 mg 1590 mg
Олеинова киселина 120 mg 360 mg
Линоленова киселина 100 mg 300 mg


Други съставки: Желатин (капсула),натурален витамин Е.

Употреба

Възрастни- по 1 капсула по 3 пъти на ден, за деца- по 1-2 капсули на ден.

Забележки:

При бременност или кърмене се консултирайте с лекар. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Ленено масло 1000 mg х 90 софтгел капсули - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.