Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Л-Глутамин 500 mg х 60 V капсули

Цена: 17.73 лв.
Kоличество:
natural factors

Л-Глутамин 500 mg х 60 V капсули информация

При интензивни физически тренировки:

Всеки, който се занимава активно с културизъм и фитнес знае колко важно е предпазването на мускулите от травмиращи разкъсвания и загуба на обем. Ако тежките тренировки не се комбинират с внос на важни хранителни вещества, се стига до загуба на мускулна тъкан, намаляване на мускулните маса и сила, по-трудно възстановяване след изтощителни сесии. Тъй като аминокиселината Л-глутамин има доказана ефективност при всички горепосочени случаи, тя е често е предпочитана от фитнес маниаци и бодибилдери.

 

Л-глутамин възстановява мускулния гликоген, ускорява синтеза на белтъчини и повишава нивата на растежния хормон. По този начин Л-глутамин провокира растежа на мускулите по естествен и безопасен начин. Предпазва от загуба на мускулна тъкан, благоприятства оформянето на добър релеф, ускорява възстановяването след дълги и изтощителни фитнес серии. Оказва антикатаболен (предпазващ мускулите) ефект и спомага за изграждането на мускулите (анаболен ефект).

Л-глутамин допринася за възстановяването на мускулната тъкан след интензивни физически тренировки и спомага за нейното нормално развитие и растеж.

Л-глутамин спомага за повишаване синтеза на някои хормони, включително т.нар. растежен хормон, като по този начин провокира мускулния растеж.

Л-глутамин подпомага функционирането на имунната система и поддържа нормалната чревна функция.

Според съвременните проучвания, глутаминът може да бъде от голяма полза и при проблеми със стомаха, повишен апетит за сладки храни, злоупотреба с алкохол и др.

 

Състав

Съдържание:


(1 капс.) Дн. доза
L-Глутамин 500 mg 5000 mg


 

Други съставки: Оризово нишесте, вегетарианска капсула (въглехидратна гума [целулоза Е460],пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат E572 (лубрикант).

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители  и подсладители; царевица, млечни продукти, соя, пшеница, глутен или мая. Аминокиселина в свободна форма.

Употреба

По 5 капсули 2 пъти дневно.

Забележка: Преди употреба се посъветвайте с Вашия лекар, ако сте подложени на нископротеинова диета, при бременност или кърмене.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Л-Глутамин 500 mg х 60 V капсули - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.