Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Куик-Бласт 85 mg х 30 софгел капсули за дъвчене с течност

Цена: 15.10 лв.
Kоличество:
natural factors

Куик-Бласт 85 mg х 30 софгел капсули за дъвчене с течност информация

Има хора, които особено трудно понасят сезона на вирусите и настинките. Основна причина за това е сниженият имунитет и отслабените адаптационни механизми на организма. За онези с по-силен имунитет, есенно-зимните неразположения преминават бързо и леко, но в останалите случаи често се стига до усложнения на състоянието. Зачервено гърло и болки в гърдите, главоболие, мускулни болки, запушен или течащ нос, кашлица, висока температура, умора и слабост, главоболие, цялостен дискомфорт… – никак не е приятно да се „влачите” цяла есен и зима с тези симптоми. Особено ако се налага да водите по-активен начин на живот, това може да се окаже сериозен проблем.

 

Куик-бласт притежава силно противовъзпалително и обезболяващо действие. Потиска болките в гърлото при настинки и грип, и облекчава дишането. Спомага за прочистването на синусите, премахва дискомфорта и тежестта в областта на челото и скулите. Скъсява времето за възстановяване.

Куик-бласт стимулира имунния отговор от страна на вродения имунитет и допринася за моменталното успокоение на възпалението, болката и сухотата, причинени от инфекцията.

 

Куик-бласт има мощен антибектериален ефект, успокоява състоянието на дихателните пътища и активизира фагоцитната способност на белите кръвни клетки.

 

Куик-бласт действа като естествен имуностимулатор, който активизира защитните сили на организма, облекчава симптомите и редуцира риска от усложнения на състоянието.

Състав

Съдържание:


в 1 капсула дн.доза
Ехинацея Пурпурея (въздушни части и корен)

20:1 билков екстракт ECHINAMIDE® в смесот


мед, ментол, лимоново масло, масло от мента,

евкалиптово масло.

85 mg510 mg


Други съставки: Софтгел (желатин, глицерин, пречистена вода, ксилит, микрокристалната целулоза, естествен аромат на портокал), мед, средноверижни триглицериди, глицерин, ментол, лимоново масло, масло от мента, евкалиптово масло.


Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители или подсладители, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница, глутен или мая.

Употреба

За възрастни и деца над 15 години – сдъвквайте по 6 меки капсули дневно. Консултирате се с Вашия лекар или фармацевт за употреба над 8 седмици.

Забележки:

Консултирайте се с терапевт, ако страдате от прогресивно системно заболяване (като туберкулоза, левкемия, колагеноза, множествена склероза) или ако приемате имуносупресори. Не приемайте, ако сте алергични към растенията от сем. Сложноцветни (Asteraceae/Compositae). При поява на хиперчувствителност (алергия), прекратете употребата. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Куик-Бласт 85 mg х 30 софгел капсули за дъвчене с течност - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.