Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Коензим Q10 400 mg x 60 софтгел капсули

Цена: 90.87 лв.
Kоличество:
natural factors

Коензим Q10 400 mg x 60 софтгел капсули информация

При наличие на оксидативен стрес, умора и проблеми със сърдечносъдовата система:

Повишеното количество свободни радикали в организма се проявява чрез редица симптоми, като постоянно чувство на умора и изтощение, главоболие, отслабен имунитет и податливост към настинки и грип, безсъние, състарена и набръчкана кожа, и др. Допълнителният внос на антиоксиданти в случая е от решаващо значение, за неутрализирането на излишните свободни радикали в тялото. В противен случай може да се стигне до далеч по-неприятни последствия: нарушения във функционнирането на сърдечносъдовата система и високо кръвно налягане, дегенеративни изменения, ендокринни смущения, покачване на теглото и др.

 

Коензим Q10  мощно противодейства на окислителния стрес и „подмладява” целия организъм. Допринася за производството на клетъчна енергия и защитата от свободните радикали.

Коензим Q10 има много благоприятно влияние върху сърдечносъдовата система и сърдечната дейност и състоянието на кръвоносните съдове.

Коензим Q10 подобрява способностите на кожата да се самообновява. В резултат на това, бръчките видимо намаляват, появата на нови се забавя, а кожата става по-еластична и свежа.

Състав

Съдържание


в 1 софтгел капс. дн. доза
Коензим Q10 (микроорганизми) 400 mg 400 mg


Други съставки: Масло от оризови трици, софтгел капсула (желатин E441, глицерол Е422, пречистена вода, рожков).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, нишесте/скорбяла, пшеница, глутен или мая.

Употреба

По 1 софтгел капсула дневно, за предпочитане с храна.

Забележки:

Консултирайте се с лекар при бременност, кърмене или при прием на лекарствени препарати за кръвното налягане или за разреждане на кръвта. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Коензим Q10 400 mg x 60 софтгел капсули - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.