Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

WellBetX® КАНЕЛА ЕКСТРАКТ 150 mg

Цена: 16.28 лв.
Kоличество:
natural factors

WellBetX® КАНЕЛА ЕКСТРАКТ 150 mg информация

ри колебания в нивата на кръвната захар и холестерола. Омръзна ли ви непрекъснато да бъдете уморени, гладни и раздразнителни? Да преминавате от състояния на мудност и депресия към нервност и обратно? Почти постоянният апетит и проблемите с теглото все така да ви измъчват… Лошият контрол върху кръвната захар е често срещана причина за тези състояния. От инсулиновата резистентност или т. нар. предиабетно състояние до развитието на захарната болест, има само няколко крачки. А усложненията, които могат да настъпят вследствие на диабета са сериозни – слепота, ампутация, еректилна дисфункция, бъбречни и сърдечно-съдови заболявания, и др.

WellBetX® Канела екстракт 150 mg е природен продукт, част от специализираната серия на Natural Factors, Canada – WellBetX, създадена за хора с диабет тип 2 или предиабетно състояние.

 

WellBetX® Канела екстракт съдържа патентован, изключително мощен и стандартизиран 20: 1 екстракт от канела – CinnamonRich ™ –  единственият клинично тестван, научно утвърден екстракт от канела! Източник е на биоактивни съединения с инсулиноподобни ефекти, които увеличават усвояването на глюкоза от клетките до 20 пъти!

 

WellBetX® Канела екстракт балансира нивата на кръвната захар на гладно, допринася за възстановяване нормалните стойности на холестерола и подпомага функцията на инсулина. Насърчава чувството на ситост и намалява апетита, особено желанието за храна в следобедните часове от деня. Допринася за здравословната редукция на теглото. Намалява гликемичения индекс на храните с до 50%.

 

Продължителният прием на WellBetX® Канела екстракт допринася за намаляване на риска от усложнения при диабет – сърдечно-съдови, на периферната нервна система (периферна невропатия) и др.

 

WellBetX® Канела екстракт има положително въздействие върху нервната система и мозъчната функция. Ограничава влиянието на стреса и насърчава нормалното функциониране на невроните и на мозъка. Подпомага състоянието при безсъние.

Състав

Съставки:  


  (в 1 капс.) дн. доза
CinnamonRich ™ Канела Ектракт 20:1

Cinnamomum cassia/ (кора)

(извлечен от 3000 mg сурово-изсушена канела)
150 mg 150 mg


Други съставки: оризова пудра, желатинова капсула (желатин, пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: глутен,  пшеница,  млечни продукти,  яйца,  захар,  соя,  фъстъци,  риба,  миди , животиснки продукти,  сол , изкуствени аромати, консерванти, подсладители или ГМО.

Хранителна добавка, 60 капсули

Употреба

Да се приема по 1 капсула дневно.

Забележка: При диабетоболни да се следят нивата на кръвтната захар. Не използвайте при бременност или кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

WellBetX® КАНЕЛА ЕКСТРАКТ 150 mg - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.