Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Кава Кава 250 mg

Цена: 48.00 лв.
Kоличество:
natural factors

Кава Кава 250 mg информация

При състояния на страх, тревожност и безсъние. Всеки, който познава пристъпа на паника знае, че това е едно от най-плашещите състояния, които могат да бъдат преживени. Телесните симптоми биват сърцебиене, задух, световъртеж, треперене на ръцете и краката. Най-често тези телесни реакции са съпроводени от усещане за нереалност, страх от загуба на контрол върху поведението, силно желание да избягаш и др. Това състояние засяга все повече хора, повечето от които – част от образованите слоеве на модерните общества, където ежедневният стрес е на високи обороти, които не всеки може да издържи.

 

Причините за тревожните симптоми са строго индивидуални при всеки, но най-общо са резултат от периоди на тежък стрес, емоционална травма, по-силна чувствителност и др.

 

Много е важно да знаете, че паниката е съвсем нормална телесна и психологична проява, но в по-интензивна степен. Тази инстинктивна реакция е заложена у всички нас и благодарение на нея ние можем да оцеляваме, предпазвайки се от различни опасности. Представете си например, че се спъвате и падате върху релсите, и в същия момент виждате как срещу вас се задава трамвай. Адреналинът ви ще се покачи, а вие ще изпитате силно чувство на паника и желание да избягате. По подобен начин реагирате и при обикновените пристъпи на тревожност, когато обаче очевидна опасност няма. Но поради липсата на такава умът ви се съсредоточава върху телесните реакции, като сърцебиене и под., „заблуждавайки” ви, чe се случва нещо ужасно. В резултат тези телесни реакции стават все по-интензивни, а вие се паникьосвате още повече, мислейки си, че ще умрете, ще припаднете, ще полудеете и прочее. Нищо подобно обаче не може да се случи, а тези състояния далеч не са толкова страшни, колкото ви се струват.

 

Но тъй като пристъпите на паника предизвикват все по-често повтарящо се предварително безпокойство заради евентуалната им повторна проява, много хора се обръщат към тежките медикаменти. Техните нежелани странични ефекти обаче, са широко известни и затова ако приемът им не е 100% наложителен, е добре първо да опитаме с някои от доказаните природни продукти.

 

Кава кава успешно противодейства на тревожните симптоми и допринася за усещането на пълна релаксация и покой. Успокоява нервната система, свежда до минимум негативните ефекти на стреса и благоприятства нормалния сън.

 

Кава кава благоприятства психичния фокус и помага за постигане на приятно спокойствие и освобождаване от натрапчивата тревожност. Намалява телесните симптоми като ускорен пулс, замаяност, световъртеж, болки в гърдите и др. Отпуска мускулите и има лек обезболяващ ефект.

Състав

Съставки  


(в 1 капс.): дн. доза
Kavapure® Кава Кава екстракт

Кава (piper methysticum) (корен)
 250 mg  500 mg
 Кавалактони ( 30 %)  75 mg 150 mg


 

Други съставки: вегетарианска капсулата (въглехидратна гума [ целулоза ], пречистена вода, миркокристална целулоза, растителен клас магнезиев стеарат ( лубрикант), силициев диоксид.

Не съдържа: Глутен, пшеница, млечни продукти, яйца, захар, соя, фъстъци, риба, миди , животиснки продукти, сол , изкуствени аромати, консерванти, подсладители или ГМО.

Хранителна добавка, 60 вегетариански капсули

Употреба

За възрастни по 2 капсули дневно.

Забележка:
Консултирайте се с лекар , ако използвате продукта повече от 6 месеца.
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.
Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Кава Кава 250 mg - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.