Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Женшен Корейски 100 mg x 60 софтгел капсули

Цена: 24.44 лв.
Kоличество:
natural factors

Женшен Корейски 100 mg x 60 софтгел капсули информация

При слаба имунна система, отпадналост, хронични състояния на умора и слаба умствена острота в резултат от изтощение:

Ако се намирате в период на силен стрес и се чувствате физически и емоционално нестабилни… Ако ви предстоят сериозни промени и ще трябва бързо да се адаптирате към нова среда… Ако усещането за умора е превзело ума и тялото ви, и през по-голямата част от деня се чувствате отпаднали… Ако напоследък ви е все по-трудно да организирате задачите и ангажиментите си, разсеяни сте и забравяте… Ако инунитетът ви е отслабен, а през студените месеци сте лесна мишена за вирусите и бактериите… Вие имате нужда от жен шен – супер адаптоген и енергогеник!

Женшен корейски помага на организма да се приспособи към ситуации на силен стрес и бързо променяща се среда. Увеличава нивата на енергия, жизненост и физическа издръжливост. Допринася за постигането на психично равновесие и емоционална устойчивост.

Според съвременните клинични проучвания, корейският жен шен благоприятства мотивацията при спортуващите, допринася за по-добри резултати, особено в аеробните спортове и ускорява времето за реакция.

Затова Женшен корейски може да бъде от полза за спортисти и атлети, които желаят да увеличат своята аеробна издръжливост.

Женшен корейски се препоръчва особено много на начинаещите атлети, които имат нужда да се адаптират по-бързо към новите спортни условия.

Състав

Съдържание:


в 1 капс. дн. доза
Екстракт от корен на Корейски женшен
стандартизиран до 10 % гинсенозиди
100 mg
300 mg


Други съставки: Органик масло от ленено семе, гел-капсула (желатин, глицерин, пречистена вода), рожков, жълт пчелен восък, лецитин.

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

Употреба

По 1 капсула 3 пъти дневно.

Забележки:

Консултирайте се с лекар ако имате подагра, ако приемате медикаменти за разреждане на кръвта или ако приемате антидепресанти. При поява на безсъние, тревожност, главоболие преустановете приема. Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Женшен Корейски 100 mg x 60 софтгел капсули - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.