Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 90 софтгел капсули

Цена: 20.13 лв.
Kоличество:
natural factors

Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 90 софтгел капсули информация

При проблеми със сърцето:

Болки в гърдите, задух, главоболие и световъртеж, ускорен или твърде забавен сърдечен пулс – това са само малка част от симптомите, характерни при наличие на сърдечно-съдови нарушения. Има природни средства, чието благоприятно действие върху сърдечно-съдовата система е отдавна доказано във времето. Такова е висококачественото рибено масло!

Дива тихоокеанска сьомга подпомага функционирането на сърдечно-съдовата система и допринася за нормалната концентрация на холестерола в кръвта. Оказва благоприятно въздействие върху сърдечния ритъм и спомага за понижаване на кръвното налягане.

 

При влошено състояние на опорно-двигателния апарат:

Дискомфорт при движение, болки в ставите и мускулите, деформиране на костите, атрофиране на някои групи мускули в резултат от обездвижване… Хората с подобни проблеми трябва да полагат спецални грижи в това отношение, за да забавят максимално негативните процеси, увреждащи костно-ставния апарат.

Дива тихоокеанска сьомга противодейства на възпалителните процеси в костите и ставите, облекчава хроничната болка и дискомфорта, и намалява сковаността. Допринася за повече лекота при движение.

 

При нарушения на паметта, настъпващи с напредването на възрастта:

Нарушенията на паметта могат да бъдат резултат от различни патологични процеси, включително невродегенеративни проблеми, прием на определени медикаменти, високи нива на стрес и др. Най-разпространени обаче са възрастово обусловените нарушения на паметта.

Дива тихоокеанска сьомга допринася за поддържане на мозъчните функции и нормалното състояние на паметта. Регулира дейността на централната нервна система и подпомага мисловните процеси.

 

При депресивни състояния и периоди на силен стрес:

Прекомерното напрежение в работата и личния живот, може да доведе до когнитивни смущения и отслабване на психическата устойчивост. Човек се чувства все по-отпаднал, често се депресира, не се справя с обикновените ежедневни задължения.

Дива тихоокеанска сьомга въстановява психо-емоционалния баланс и намалява усещането за стрес. Подобрява работоспособността и концентрацията, грижи се за мозъчната дейност. Допринася за нормалното функциониране на зрението, увеличава жизнеността и енергията. Оказва благотворно влияние върху настроението и редуцира депресивните състояния.

 

Състав

Съдържание:


в 1капсула дн.доза
Масло от дива тихоокеанска сьомга 1000 mg 5000 mg
Ейкозапентаенова киселина(EPА) 80 mg 400 mg
Докозахексаенова киселина (DHА) 70 mg 350 mg


 

Други съставки: Желатин (капсула).

 Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

 

Употреба

  По 4 капсули на ден, а за понижаване на нивото на триглицеридите - по 5 капсули на ден, за предпочитане с храна.

Забележка: Препоръчва се за бременни и кърмещи.  Продуктът е подходящ за деца с намалена на 1/2  дозировка за възрастни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 90 софтгел капсули - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.