Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Дива риба масло 1000 mg х 60 софтгел капсули

Цена: 21.85 лв.
Kоличество:
natural factors

Дива риба масло 1000 mg х 60 софтгел капсули информация

При проблеми със сърцето:

Болка и парене в областта на гърдите, усещане за умора, световъртеж, ускорен или твърде нисък пулс, задържане на течности и отоци по краката и ръцете, подуване на корема… – това са само част от симптомите при сърдечно-съдови нарушения. Независимо дали вече сте диагностицирани с подобен проблем или имате само съмнения за такъв, имайте предвид, че допълнителната грижа за сърцето е от ключово значение за вашето състояние.

Дива риба масло допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и нормалната концентрация на холестерола в кръвта. Контролира кръвосъсирването и намалява риска от последващи сърдечно-съдови усложнения. Спомага за поддържане на нормалните стойности на кръвното налягане. Благоприятства сърдечния ритъм.

 

При възрастово обусловени нарушения на паметта:

Често забравяне на именна, дати и събития, проблеми с пространствената и времева ориентация… – с напредването на възрастта, тези симптоми се задълбочават все повече.

Дива риба масло допринася за нормалните мозъчни функции. Улеснява комуникацията между клетките на нервната система и спомага за поддържане на паметта.

 

При интензивно умствено натоварване и стрес:

Стрес, лични проблеми, напрежение на работното място… Всичко това изтощава психиката и нервната система. Препоръчително е в такива периоди организмът да бъде допълнително подсилен с подходящите хранителни вещества!

Дива риба масло допринася за поддържането на психичното равновесие. Намалява напрежението в периоди на силен стрес и концентрацията и работоспособността, допринася за правилната мозъчна функция. Намалява тревожността и увеличава енергията. Подобрява настроението и благоприятства зрителните функции.

При костно-ставни проблеми:

Дискомфорт при движение, болки в ставите, подуване… Ако искате да забавите негативните процеси, засягащи костно-ставната система и да намалите симптомите при вече налични такива, рибеното масло би било добро решение!

Дива риба масло намалява хроничното възпаление в тялото и по този начин подпомага костите и ставите. Облекчава подуването и усещането за скованост, допринася за намаляване на болката.

Състав

Съдържание


в 1капсула дн.доза
Масло от дива риба 1000 mg 3000 mg
от аншоа, сардина, скумрия (молекулярнo дeстилиране, супер пречистване)

от коeто:

Ейкозапентаенова киселина (EPA) 180 mg 540 mg
Докозахексаенова киселина (DHA) 120 mg 360 mg


Други съставки: Желатин (софтгел капсула), обвивка на капсулата (пречистена вода, етилцелулоза, олеинова киселина, натриев алгинат, пречистена стеаринова киселина).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; млечни продукти, пшеница или мая.

Употреба

По 3 капсули на ден.

Забележки:

Препоръчва се за бременни и кърмещи. Продуктът е подходящ за деца с намалена на 1/2 дозировка за възрастни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дива риба масло 1000 mg х 60 софтгел капсули - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.