Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Дива риба масло 1000 mg х 120 софтгел капсули

Цена: 39.32 лв.
Kоличество:
natural factors

Дива риба масло 1000 mg х 120 софтгел капсули информация

При нарушено функциониране на сърдечносъдовата система:

Умора и виене на свят, безпокойство, болка и парене в областта на гърдите, персистираща кашлица, аритмия, неравномерен пулс, задържане на течности и подуване на глезените, краката или корема… – това са само част от симптомите, които подсказват наличието на сърдечен проблем. Липсата на навременни мерки, в комбинация с неправилен хранителен режим и много стрес, са фактори, които могат сериозно да влошат състоянието при такива хора. Ако вече имате диагностициран сърдечно-съдов проблем или се съмнявате за наличието на такъв, имайте предвид че постоянната грижа за сърцето е от ключово значение за състоянието ви за в бъдеще. Избягвайте мазните, тежки храни, намалете теглото си, ако е необходимо, осигурете на сърцето си допълнителна подкрепа!

Дива риба масло подпомага дейността на сърдечно-съдовата система, намалява риска от сърдечни нарушения и потиска симптомите при вече налични такива. Благоприятства поддържането на нормална концентрация на холестерол в кръвта, оказва ефективен контрол върху кръвното налягане и регулира сърдечния ритъм.

 

При проблеми с костите и ставите:

Болка, подуване и дискомфорт при движение. Трудно изправяне от седнало или легнало положение. Деформиране на костите, изкривена стойка… С годините, костите и ставите се износват и плътността им намалява. За да бъдат забавени тези негативни процеси, грижата трябва да започне от рано!

Дива риба масло оказва благоприятен ефект въру костите и ставите. Облекчава болката, сковаността и подуването.

 

При възрастови нарушения на паметта:

Забравяте близки или далечни събития, имена, дати… С възрастта, проблемите с паметта могат да се задълбочат.

Дива риба масло спомага за поддържане нормалното състояние на паметта по съвсем естествен начин, без странични ефекти. Оптимизира функциите на централната нервна система и мозъка.

 

При интензивен умствен труд и тежки емоционални периоди:

Целодневно седене пред компютъра, сериозни отговорности, гонене на срокове и непрестанно напрежение, лични проблеми… Много хора живеят по този начин. Ако това се отнася и за вас, вероятно се чувствате изтощени  както физически, така и умствено и емоционално.

Дива риба масло възстановява психичното равновесие и снема напрежението в периоди на силен стрес. Подпомага концентрацията и работоспособността, допринася за правилната мозъчна функция. Намалява състоянията на тревожност и увеличава жизнеността. Оказва много добър ефект върху зрението

Състав

Съдържание


в 1капсула дн.доза
Масло от дива риба 1000 mg 3000 mg
от аншоа, сардина, скумрия (молекулярнo дeстилиране, супер пречистване)

от коeто:

Ейкозапентаенова киселина (EPA) 180 mg 540 mg
Докозахексаенова киселина (DHA) 120 mg 360 mg


Други съставки: Желатин (софтгел капсула), обвивка на капсулата (пречистена вода, етилцелулоза, олеинова киселина, натриев алгинат, пречистена стеаринова киселина).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; млечни продукти, пшеница или мая.

Употреба

По 3 капсули на ден.

Забележки:

Препоръчва се за бременни и кърмещи. Продуктът е подходящ за деца с намалена на 1/2 дозировка за възрастни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дива риба масло 1000 mg х 120 софтгел капсули - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.