Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Гроздово семе 50 mg х 60 капсули

Цена: 14.02 лв.
Kоличество:
natural factors

Гроздово семе 50 mg х 60 капсули информация

При сърдечносъдови проблеми:

Нарушените функции на сърдечно-съдовата система са трудно разпознаваеми, защото симптомите са подвеждащи.Така например, ако от известно време получавате сърцебиене, покачвали сте кръвното и т.н., най-вероятно бихте се досетили, че става въпрос за сърдечен проблем. Но има и други, неразпознаваеми признаци: тъмно сини сенки и отоци под очите, отоци в областта на лицето, затлъстяване в коремната област, без да сте злоупотребявали с храна или алкохол, всевъзможни страхове без основателна причина – страх от високо, страх от излизане пред аудитория, тревожност, несъзнателно стискане на зъбите в напрегнати ситуации… Трудно бихте свързали всичко това със сърцето, нали? Бъдете нащрек и не игнорирайте симптомите – ранното им диагностициране може да ви спести много усложнения занапред!

Гроздово семе подпомага нормалното състояние на сърцето и сърдечно-съдовата система. Допринася за намаляването на „лошия” холестерол и намалява риска от коронарни нарушения. Има благоприятен ефект при високо кръвно налягане и успокоява сърдечния пулс. Спомага за повишаване нивата на „добрия” холестерол.

Гроздово семе укрепва кръвоносните съдове и капилярите и благоприятства кръвообращението. Положителният ефект на продукта върху циркулацията на кръвта, се изразява и в редуциране на подуванията по краката, явили се в резултат от продължително седене или стоене на едно място.

 

При състаряване на кожата:

С възрастта кожата губи свежия си вид, набръчква се и се отпуска. Жените, които държат на външния си вид, трудно биха понесли тези негативни промени, затова и често се случва те да предприемат крайни мерки, за да върнат времето назад. За щастие има далеч по-лесни и безопасни решения!

Гроздово семе оказва изключително въздействие върху състоянието на кожата: намалява бръчките, включително линиите около очите и увеличава плътността на кожата на лицето.

Благодарение на мощния си антиоксидантен ефект, Гроздово семе предпазва колагена в кожата от свободните радикали и го подсилва.

Гроздово семе предпазва кожата от UV радиацията.

Състав

Съдържание:


в 1 капс. дн. доза
Екстракт от гроздово семе (GrapeSeedRich®)
екстракт от гроздово семе (100:1),
стандартизиран до 95% полифеноли и 80% проантоцианидини
50 mg 100 mg


Други съставки: Оризово нишесте, желатино капсула (желатин, пречистена вода),растителен магнезиев стеарат (лубрикант).

Употреба

По 1 капсула 2 пъти дневно.

Забележки:

Консултирайте се с лекар ако приемате медикаменти, влияещи върху агрегацията на тромбоцитите. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Гроздово семе 50 mg х 60 капсули - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.