Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Витамин С 1000 mg (с удължено освобождаване) и биофлавони

Цена: 19.43 лв.
Kоличество:
natural factors

Витамин С 1000 mg (с удължено освобождаване) и биофлавони информация

Витамин С с удължено освобождаване – за да усещате освежаващото му действие през целия ден! Висока концентрация и отлична бионаличност! С добавени биофлавони за още по-силно действие и 100% абсорбция!

Витамин С с удължено освобождаване е оригинален канадски продукт на Natural Factors – компания с половин вековна традиция в производството на натурални продукти за здраве. Ето как действа:

-Спомага за поддържане нормалната дейност на имунната система и насърчава способността на организма да се бори с инфекциите.

-Допринася за поддържане нормалното състояние на венците, облекчава възпалението и намалява кървенето.

-Подпомага производството на колаген – най-важният протеин за поддържане на зъбите, венците, кръвоносните съдове, костите, сухожилията, кожата, косата, ноктите и др. Когато тялото не разполага с достатъчно витамин С, синтезът на колаген е силно затруднен, в резултат от което кожата ускорено старее, състоянието на венците, зъбите, костите, ставите и др., се влошава.

-Допринася за поддържане способността на кръвоносните съдове да се отпускат и разширяват, което е от особено голямо значение за хора с атеросклероза. Изследванията сочат, че витамин С подобрява вазодилатацията (отпускането и разширяването на кръвоносните съдове) при хора с ангина пекторис, конгестивна сърдечна недостатъчност, диабет, висок холестерол и високо кръвно налягане.

-Съдейства за усвояването на желязото от храната.

-Проявява силно антиоксидантно действие и противодейства на щетите, причинени от свободните радикали.

Състав

Съдържание:


в 1 табл.: дн. доза:
Витамин С/аскорбинова киселина/ 1000 mg 1000 mg
Цитрусови биофлавони 100 mg 100 mg


 

Други съставки: Въглехидратна гума (целулоза),  двуосновен калциев фосфат дихидрат, хесперидин, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), обвивка (въглехидратна гума [целулоза], глицерин.

Не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, мая, соя, яйца, рибни, черупчести и морски продукти, сол, ядки или ГМО.

Употреба

Да се приема по 1 таблетка дневно.

Забележка: Подходящо за вегани и вегетарианци. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Витамин С 1000 mg (с удължено освобождаване) и биофлавони - подобни продукти

ОМЕГА ФАКТОР СУПЕР КОНЦЕНТРАТ

ОМЕГА ФАКТОР СУПЕР КОНЦЕНТРАТ

Витамини и минерали

natural factors

24.96 лв.

Витамин В12 1000 mcg 60 таблетки

Витамин В12 1000 mcg 60 таблетки

Витамини и минерали

natural factors

12.80 лв.

Витамин В12 1000 mcg 90 таблетки

Витамин В12 1000 mcg 90 таблетки

Витамини и минерали

natural factors

15.47 лв.