Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Thyro Vantage HT™ Тироидна подкрепа 436 mg

Цена: 31.15 лв.
Kоличество:
natural factors

Thyro Vantage HT™ Тироидна подкрепа 436 mg информация

Латентният (субклиничен) хипотиреоидизъм е състояние, което се характеризира с все още нормалнинива на тироксин (FT4) и три-йодтиронин (Т3) и завишена серумна концентрация на ТСХ (тиреостимулиращ хормон). При ниски свободни нива на тироксин в комбинация със завишен TSH, симптомите стават лесно разпознаваеми. Все повече изследвания сочат, че стресът също играе ключова роля за развитието на хипотиреоидизма. Той възпрепятства преобразуването на Т3 и Т4, отслабва имунитета и увеличава риска от автоимунни заболявания.

 

Оставен без лечение, хипотиреоидизмът предизвиква сериозни усложнения, сред които най-често срещаните са сърдечно-съдовите заболявания и особено коронарната болест на сърцето.

 

Днес конвенционалната медицина разполага с достатъчно ефикасни методи за балансиране на щитовидните хормони, но включването на някои доказано работещи и безопасни билкови средства към основната терапия никога не е излишно.

 

Натуралната формула Thyro Vantage HT™ Тироидна подкрепа  е източник на L-тирозин,  Z-гуглустерон (биологично активно съединение, чиито източник е етеричното масло от растението гугул), екстракт от ашваганда (Withaniasomnifera), позната още като индийски жен-шен, пантотенова киселина, мед, манган, йод и селен.Синергичното действие на съставките в ThyroVantage HT™  има доказано благоприятелн ефект върху функционирането на щитовидната жлеза в случаите на дефицитно производство на щитовидни хормони.

Състав

Съставки:


      (в 1 капс.)          дн. доза
Л-Тирозин 250 mg 250 mg
Ашваганда

Екстракт (корен),  (1.5 % уитанолиди) /Withania somnifera/
75 mg 75 mg
Гугул Екстракт

(смола олеорезин), (2.5% гугулстерон)

/Commiphora mukul/
 60 mg  60 mg
Пантотенова киселина        (калциев d-пантонтенат)  50 mg  50 mg
Мед (меден глюконат)  250 µg  250 µg
Манган (цитрат)  250 µg  250 µg
Йод (калиев йодид)  50 µg  50 µg
Селен (L-селенометионин) 25 µg 25 µg


Други съставки: растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), микрокристална целулоза, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, рибни, черупчести и морски продукти, сол, ядки или ГМО.

Употреба

Да се приема по 1 капсула дневно. За постигане на оптимални резултати се консултирайте с лекар преди употреба.

Забележка: Само за възрастни! Употребата на алкохол или седативни лекарства не е препоръчителна. Да не се използва при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Thyro Vantage HT™ Тироидна подкрепа 436 mg - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.