Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Sore Troat Relief (Възпалено Гърло) 55 mg х 60 таблетки за смучене с Цинк

Цена: 18.14 лв.
Kоличество:
natural factors

Sore Troat Relief (Възпалено Гърло) 55 mg х 60 таблетки за смучене с Цинк информация

Възпалено Гърло съдържа свеж патентован екстракт от ехинацея – Echinamide®.  Echinamide®  силно стимулира имунната система и й помага да се противопостави на нежеланите патогени.  Притежава мощно противовъпалително и антибактериално действие, и е особено ефективен срещу първите симптоми на настинка и грип.

Echinamide® активизира имунния отговор от страна на вродения имунитет и подобрява дейността на придобития имунитет. Цинкът възпрепятства развитието на инфекции и облекчава възпаленото гърло. Доказано е, че цинк глюконат намалява продължителността на обикновената настинка и редуцира симптомите й. Включеният във формулата витамин С оказва силна антиоксидантна защита.

Канадската компания Natural Factors разполага със собствени био ферми в Британска Колумбия, където в чиста и естествена среда се отглежда органична ехинацея пурпурея. Това е гаранция за чистотата и ефикасността на растението! Всички продукти на Natural Factors минават през множество тестове за безопасност и чистота на състава!

 

Възпалено Гърло е билков продукт, специално създаден за облекчаване на симптомите при проблеми с горните дихателни пътища.

Възпалено Гърло намалява отока, болезнеността и зачервяването в засегнатите участъци, и успокоява лигавицата на фарингса. Потиска болката и дискомфорта в гърлото. Ускорява възстановяването.

Възпалено Гърло притежава силни имуномодулиращи свойства и допринася за стимулацията на клетките да се борят с чуждите нашественици, включително бактерии и вируси. Оказва противовъзпалително действие. Подпомага имунната система.

 

Състав

 Съдържание


 (в 1табл.):  дн. доза
(ECHINAMIDE®)- тройно стандартизиран екстракт от ораганична Ехинацея Пурпурея 8:1 (цвят и корен) 5 mg 15 mg
 Цинк (цитрат/глюконат)  5 mg  15 mg
 Витамин C (натриев L-аскорбат)  50mg  150 mg


 

Други съставки:Сорбитол, захароза (сукроза), манитол, натурален аромат (череша), растителен магнезиев стеарат Е572 (лубрикант), естествен червен цвят кармин, Ехинацея пурпурея (прах), сукралоза Е955.

Не съдържа изкуствени консерванти и оцветители, млечни продукти, соя, пшеница или мая.

Употреба

За възрастни: По 2-3 таблетки за смучене дневно след  хранене, няколко часа преди или след приемането на други медикаменти.

Приемът на цинк може да причини дефицит на мед. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Sore Troat Relief (Възпалено Гърло) 55 mg х 60 таблетки за смучене с Цинк - подобни продукти

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

EHINAMIDE ® ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 mg

Билкови продукти

natural factors

16.85 лв.

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

Билкови продукти

natural factors

49.92 лв.