Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Вирумин Дент 30

Цена: 14.81 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
P.W.M gama

Вирумин Дент 30 информация

Защита за нашата отделителна и кръвоносна система

Комбинацията от люспи на елда, сушени плодове и червени боровинки съдържаща се в успешната хранителна формула на продукта ВИРУМИН ДЕНТ са безценни даровете на природата. Формулата на ВИРУМИН ДЕНТ е обогатена с червена боровинка - приятелят на отделителната система, богата е на природен витамин С, който подпомага правилното функциониране на имунната система и увеличава усвояването на желязо. ВИРУМИН ДЕНТ е изобилие на естествени хранителни вещества, минералите: желязо, мед, хром, цинк, калий, магнезий, калций, молибден, йод, сяра, манган , витамините от група В, В1, В6, PR RA, Е, F антиоксиданти, включително витамините С, А E, които предотвратяват образуването на вредните свободни радикали. Съдържащите се във ВИРУМИН ДЕНТ шест флавоноида: рутин, кверцетин, ориентин,изоориентин , витексин , изовитексин, са мощно оръжие в борбата срещу свободните радикали, химикалите и токсините натрупани в тялото ни. Антоцианините подпомагат поддържането на кръвоносната система в добро състояние, което е от изключителна важност за тези, които водят забързан, модерен начин на живот. Хипократ е казал: "Всички болести идват от устата на човека с храната."Устата е входната врата на тялото, от където могат да проникнат патогенните микроорганизми. ВИРУМИН ДЕНТ особено се препоръчва при: еднообразно хранене и недостиг на хранителни вещества, хипертония, възпаление на пикочния мехур, бъбреците и пикочните пътища, нарушение на водно-електролитния баланс в организма, подуване на ръцете и краката, ендокринни проблеми, засилено потене, метаболитни заболявания (диабет), препоръчва се при редуциране на телесното тегло, прочистване на организма от токсини, мазнини, вода и тежки метали. ВИРУМИН ДЕНТ предпазва от преждевременно стареене на организма и подобрява еластичността и външния вид на кожата, помага за поддържането хигиената и рН в устната кухина, облекчава чревни неразположения. Използвайки ВИРУМИН ДЕНТ 3 пъти на ден под формата на топла или студена напитка се подобрява качеството на живот и се повишава жизнеността на организма.

Състав

СЪСТАВ 100% ОТ ПРИРОДАТА:

http://www.pwmgama.pl/images/p_gryka.pngЛюспи(шушулки) от елда 38%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_hibiskus.pngХибискус цвят 24%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_porzeczka.pngКасис плодове 9%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_herbata.pngЗелен чай листа 8%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_zurawina.pngЧервена боровинка плодове 5%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_malina.pngМалина плодове 4%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_aronia.pngАрония плод 3%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_roza.pngПлод шипка 3%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_mieta.pngЛиста от мента 3%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_jablko.pngЯбълка 2%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_malwa.pngЧерна ружа цвят 2% .

Продуктът не съдържа сол, оцветители за храни или изкуствени консерванти, не съдържа продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, не съдържа , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали от какъвто и да е вид.

Употреба

http://www.pwmgama.pl/images/p_filizanka_kubek.pngСложете една филтърна торбичка от VIRUMIN ДЕНТ в чаша и изсипете прясно преварена вода (не вряща вода).

http://www.pwmgama.pl/images/p_80st.pngТемпературата трябва да бъде около 80 градуса по Целзий.

http://www.pwmgama.pl/images/p_zegarek_5_10.pngЗапарва се от 10 до 15 минути.

Как да подготвим студена напитка:Сложете две филтърни торбички в бутилка с минерална вода (0.5л).Киснете ги около 1 час. През летните месеци, преди да поставите сашетата да киснат, изцедете в течността 1/4 лимон. Подготвената напитката съдържа перфектен източник на витамини и минерали, особено необходими за децата и младите хора.

Начин на употреба:

http://www.pwmgama.pl/images/p_saszetka_3.pngПо една филтърна торбичка, три пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди хранене. Не добавяйте захар !!! За постигане на оздравителен ефект минималното количество за употреба е 120 порции. Да се ​​съхранява на сухо място при стайна температура, да се предпазва от светлина.

Опаковка: Пакет от 30 броя пакетчета, т.е. 30 порции.

Продуктът и името му са запазени в Патентното ведомство на Република Полша.
Хранителна стойност 1пакетче=2,5г продукт

 

в 100g

в 2.5g (порция)

Енергийна стойност

355.20 kcal/100g

1483.20 KJ/100g

8.88 kcal/2.5g

37.08 KJ/2.5g

Белтъчини

8g

0.20g

Въглехидрати

74.80g

1.87g

Мазнини

2g

0.05g

Доклад от тестове за ВИРУМИН ДЕНТ No: 11760/12 – смес от сушени плодове 300грама

Елемент

Единица мярка

Резултат (EU)

Единица мярка
(2.5 гр порция)

Резултат

 

Калции

(mg/kg)

7762

(mg/2.5g)

19.41

Желязо

(mg/kg)

>500

(mg/2.5g)

1.25

Калий

(mg/kg)

12819

(mg/2.5g)

32.05

Магнезии

(mg/kg)

1909

(mg/2.5g)

4.77

EU-разширена променливост Uc = k * c (стенд); коефициент на разширение K = 2 използвана вероятност P = 95%

Лабораторните тестове са проведени от Лаборатория SGS Полша, Лаборатория за анализ на потребителските продукти и промишлени материали в гр. Ожаров Мазовиески , Република Полша.