Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

BioTech AAKG Shock Extreme 1000 МЛ

Вкус
Цена: 50.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Bio Tech

BioTech AAKG Shock Extreme 1000 МЛ информация

AAKG Shock Extreme е течна, по-бързо действаща предтренировъчна формула с висока доза Аргинин Алфа-КетоГлутарат

Доза от продукта на BioTech съъдржа 6000 мг. AAKG, както и добавен магнезий (80 мг.) с цел намаляване на умората и изтощението. Магнезият e вaжeн eлeмнт в мнoжecтвo eнзимни peaĸции, yчacтвa в мeтaбoлзимa нa пpoтeини, мaзнини и въглexидpaти.

Какво представлява AAKG

AAKG Shock Extreme е течна предтренировъчна формула от Biotech

Аргинин Алфа-КетоГлутарат представлява метаболитно производно на аргинина, негова сол, която се получава при свързването на аминокиселината с алфа-кетоглутаричната киселина.

AAKG Shock Extreme действа като азотен буустър.

Той стимулира производството на азотен оксид, което от своя страна води до разширяване на кръвоносните съдове, по-голямо напомпване на мускулите, увеличаване на силата, а от там и на постиженията като цяло. По-високите нива на аргинина (съответно и на азотния оксид) стимулират мускулния растеж посредством притока на повече кислород и хранителни вещества до мускулната тъкан.

Apгининът подобрява cинтeзa нa xopмoнa нa pacтeжa, cтимyлиpa имyннaтa ни cиcтeмa и зaщитaвa ĸлeтĸитe oт дeйcтвиeто нa cвoбoднитe paдиĸaли.

Доказано е, че AAKG повишава усвояването на аргинина и останалите аминокиселини. След това посредством Цикъла на уреята спомага за бързото изчистване на отпадния амоняк от мускулите, което подобрява издръжливостта и тренировъчния ви капацитет.

Начин на употреба: Приемайте по 1 доза (25 мл., съдържаща 6 гр. AAKG) дневно, 20-30 минути преди тренировка или интензивно физическо натоварване. Не превишавайте препоръчителния дневен прием!