Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Arthro Block 30caps

Цена: 7.90 лв.
Kоличество:
POWERFOOD

Arthro Block 30caps информация

Ставите в нашето тяло са подложени на непрекъснати въздействия (механични травми, погрешни движения, възпалителни процеси). Всичко това с течение на времето води до разрушаване на съединителната тъкан в тялото. И като следствие усещаме ставна болка, която може да се обостри и да ограничи свободата на движение.

Какво представлява Arthro Block?

Arthro Block е препарат, който съдържа 500 мг. Глюкозамин сулфат. Той е основен градивен елемент на ставния хрущял и е отговорен за неговата здравина и еластичност. С напредване на възрастта концентрацията в тялото му намалява, поради което небходимостта от него расте.

Научните изследвания показват, че поради малкия размер на молекулата на Глюкозамина, тя се абсорбира почти напълно в организма – около 98%.
С глюкозамин се стимулира производството на синовиална смазваща течност в ставните капсули и осигурява гладкото им движение.

Предимства на Arthro Block:

Arthro Block е натурален продукт, който се препоръчва при всички форми на костно-ставни нарушения, артроза, артрити, остеопороза.

• Подходящ е при усилено натоварване на носещите стави - при тежък физически труд, спортна дейност, при хора с наднормено тегло, след травми на опорно-двигателния апарат.

• Намалява сковаността и отока в засегнатите стави.

Съдържание в 1 капсула: Glucosamine Sulphate - 500 mg.

Употреба

Приема се 3x1 капсула на гладно.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Arthro Block 30caps - подобни продукти

Arthro Block 120caps

Arthro Block 120caps

Специални продукти

POWERFOOD

20.00 лв.