Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

MY FIT SNACK - 100гр

Вкус
Цена: 2.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

MY FIT SNACK - 100гр информация

Кексче! Да, но необикновенно. Това е страхотно овесено кексче, с което ще си облизвате пръстите дълго време след като сте го изяли. Невероятно вкусно и апетитно, което ще откриете със страхотни натурални аромати. Не съдържа подсладители или изкуствени оцветители. Комбинацията от въглехидрати са 1/2 прости захари и 1/2 сложни въглехидрати, което ви гарантира продължителен приток на глюкоген към мускулите.

Консистенцията е мека и особено подходяща за прием от колоездачи, футболисти, лекоатлети и тенисисти. Овеса е богат на магнезий и калий, което ви гарантира, че няма да получите мускулни крампи. Специално добавените ленено масло и семена придават мек и неустоим вкус, който го правят богат на Омега 3-6-9 и Фибри.

Състав

Овесени ядки (глутен), кафява захар, фруктозен сироп, глюкозен сироп, пшеничен зародиш (глутен), палмово и кокосово масло, ленено семе, ленено масло, фъстъчен тахан (фъстъци), сорбитол, регулатор на киселинността: лимонена киселина, аскорбинова киселина, ароматизанти.

Употреба

Приемайте един десерт 45-60мин преди тренировка за повече енергия и издържливост. След тренировка ще помогне за по-бързото възстановяване на мускулите. Може да го приемате по всяко време на деня, като заместител на едно междинно хранене.

MY FIT SNACK - 100гр - подобни продукти

BROWNIE PROTEIN BAR 1 бр. X 100 гр. карамел, бадеми и орехи

BROWNIE PROTEIN BAR 1 бр. X 100 гр. карамел, бадеми и орехи

Протеинови вафли

FIT & SHAPE

3.50 лв.

BROWNIE PROTEIN BAR

BROWNIE PROTEIN BAR

Протеинови вафли

FIT & SHAPE

3.00 лв.