Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

CREATINE MONOHYDRATE - 300гр

Цена: 14.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

CREATINE MONOHYDRATE - 300гр информация

Креатин монохидрат е един от най-старите видове креатин, доказвайки се през годините, като един превъзходен продукт за повишаване на силата и издръжливостта по време на тренировка. Открит е преди 200 години и е широко разпространен в спорта и бодибилдинга. Креатина се среща в натурална форма в човешкото тяло, като аминокиселина в бъбреците и черния дроб. Транспортира се чрез кръвообращението с помощта на мускулните съкращения.

Приблизително 95% от общия креатин в човешкото тяло се среща в скелетните мускули, където се разпада до аденозин три-фосфат (АТФ).Концентрацията на АТФ в скелетните мускули обикновенно е малка. Мускулите се възползват от него само за няколко секунди. Една доза от 5гр креатин монохидрат може да увеличи нивата на кръвната плазма с 1-2 единици, което спомага за увеличаването на силата и натрупването на чиста мускулна маса. Нормално се приема между 5гр-20гр на ден за период от 30-45 дни без странични ефекти.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за повече сила, енергия и издръжливост по време на тренировка или състезание. Спомага за по-бързото въстановяване и натруване на чиста мускулна маса.

Състав

Микронизиран креатин монохидрат 200mesh.

Употреба

Приемайте една доза преди и една доза след тренировка. В нетренировъчен ден приемайте една-две дози разпределени през деня.