Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

BEEEF AMINO - 200гр

Цена: 29.70 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

BEEEF AMINO - 200гр информация

BEEEF Amino® е един изключителен продукт за сила по време на тренировка и възстановяване на уморените мускули след нея. 

Прием на 1-3 дози на ден за времето от 30 дни ще променят коренно вашата тренировка. Ще усетите повече сила, по-голяма издръжливост и повече тонус в мускулите. Натуралното високо съдържание на аминокиселините пролин и глицин ще накарат вашето тяло по естествен път да увеличи производството на креатин, който ще ви даде така нужната сила и мощ по време на физически натоварвания. 

Телешките аминокиселини са изключително подходящи за костите и ставите. Те ще ги укрепят и ще позволят на мускулите да увеличат своя обем и сила. Могат да се приемат без прекъсване за срок от 90-120 дни. Предварително са обработени, за да са щадящи за стомаха при прием на гладно. 

Хидролизирани са, за да може да се усвояват от организма бързо и ефективно. Само така ще може да получите всички ползи от този изключителен продукт за сила и възстановяване. 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за повече енергия, когато се приема преди тренировка. Забързва възстановяването след физическо натоварване и подпомага мускулния растеж.

Състав

Телешки хидролизиран протеин.

Употреба

Приема се по всяко време на деня. За най-добри резултати изпийте една доза преди и една доза след физическо натоварване. В нетренировъчен ден приемайте 1-2 дози разпределени през деня.