Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

GENESIS ESSENTIALS - 200гр

Цена: 36.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

GENESIS ESSENTIALS - 200гр информация

Инстантни есенциални аминокиселини, които ще ви заредят с енергия и сила преди тренировка и ще ви възстановят по–бързо след нея. Страхотна комбинация от аминокиселини, които едновременно да ви дават енергия и бързо да възстановяват. 

Комбинацията от Л-Тирозин и Л-Орнитин е много подходяща за силови атлети, които в следствие на тежки тренировки тялото им освобождава повече амоняк и свободни радикали. С помощта на тези две аминокиселини, тялото ще се освободи от тези ненужни елементи и възстанови уморените мускули по-бързо.

Д-аспартамовата киселина е доказан стимулатор на вътрешното производство на тестостерон. При по-високи дози може да доведе до стомашен дискомфорт, но нашата формула е балансирана перфектно, за да избегнем тези неприятни странични резултати. 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Засилва протеиновия синтез и изгражда чиста мускулна маса. Забързва възстановяването след физическо натоварване.

Състав

Д-аспартамова киселина, л-глутамин, л-аргинин, бела аланин, л-левцин, л-цитрулин малат, л-тирозин, л-орнитин, л-лизин, л-изолевцин, л-валин.

Употреба

В тренировъчен ден се приема по една доза 30–45мин. преди тренировка и една доза след тренировка. В нетренировъчен ден приемайте 1-2 дози разпределени през деня.