Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

CGT MAXx JuicyFresh® - 590гр

Вкус
Цена: 29.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

CGT MAXx JuicyFresh® - 590гр информация

Креатин, Глутамин и Таурин е една стара, добре изпитана и много ефективна комбинация за бързо възстановяване и натрупване на чиста мускулна маса. Тези три съставки ще ви дадат всичко необходимо за една пълноценна тренировка. Еднакво подходящи са както за начинаещи, така и за напреднали спортисти.

CGT MAXx – формулата е класическа и ви дава най-доброто качество, с най-добрите съставки и разбира се на най-добра цена. Въглехидратите ще заредят с глюкоген мускулите ви за повече енергия, а диетичните фибри ще подобрят усвояването на съставките. Голяма доза за големи хора и голямо его, които търсят да постигнат по-високи спортни резултати. 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за повече сила, енергия и издръжливост по време на тренировка или състезание. Спомага за по-бързото въстановяване и натруване на чиста мускулна маса.

Състав

Микронизиран, креатин монохидрат 200mesh, микронизиран л-глутамин, микронизиран таурин, инулин, декстроза, фруктоза, регулатор на киселинността: лимонена киселина, малтодекстрин, оцветител, ароматизант, подсладител: сукралоза.

Употреба

Приемайте една доза преди и една доза след тренировка. В нетренировъчен ден приемайте една-две дози разпределени през деня.