Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

L-GLUTAMINE JuicyFresh® - 525гр

Вкус
Цена: 39.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

L-GLUTAMINE JuicyFresh® - 525гр информация

Л-глутамин е най-често срещаната неесенциална аминокиселина в човешкото тяло и е една от малкото, която може директно да премине през кръвно-мозъчната бариер. В тялото тя се намира в кръвообращението, както и като запас в скелетните мускули. Аминокиселината е най-добрият източник за бърз мускулен растеж сред спортистите и боди билдърите.

Има доказателства, че когато се приема като напитка може да увеличи нивата на HGH, като се стимулира хипофизната жлеза. Това е една от най-важните аминокиселини за човешкото тяло, която мускулите я разпознават като източник на енергия и се усвоява от клетките. Това гарантира 100% мускулен растеж и натрупването на чиста мускулна маса. Позната е като краля на спортните хранителни добавки и присъства в дневния хранителен режим на всеки себеуважаващ се спортист.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за повече енергия, когато се приема преди тренировка. Забързва възстановяването след физическо натоварване и подпомага мускулния растеж.

Състав

Глутамин, регулатор на киселинността: лимонена киселина, малтодекстрин, оцветител, ароматизант, подсладител: сукралоза

Употреба

Приема се по всяко време на деня. За най-добри резултати изпийте една доза преди и една доза след физическо натоварване.