Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

SAN - TITANIUM BEEF SUPREME - 2 lb

Вкус
Цена: 80.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
SAN

SAN - TITANIUM BEEF SUPREME - 2 lb информация

СИЛАТА НА TITANIUM BEEF:

  • 23 грама говеждо протеин на доза
  • 380% по-концентриран от говеждото *
  • Съдържание на BCAA PRO RELOADED
  • 2,5 грама Креатин Монохидрат

Всеки, който някога е прекарал известно време се опитва да изгради мускулна маса, знае че говеждото месо е източникът на един протеин над всички останали за постигане на най-добрите резултати. Основните проблеми с консумацията на говеждо месо, са високата цена, мазнината и холестерола.

 

Съществената аминокиселина на говеждо протеин е подобна на тази на мускулната тъкан на човека, така че това е перфектния баланс за предотвратяване на увреждане на мускулите и стимулиране растежа на нова мускулна маса. Допълнителен говеждо протеин ви дава всичко, подсилва изграждането на мускули без високите разходи и без неблагоприятни ефекти.

TITANIUM BEEF е 380% по-концентриран от типичното говеждо, и това е в резултат на SAN, чрез собствена хидролиза и ултра преработка, която уверява, че получавате всички критични хранителни вещества и аминокиселини търсени от говеждо месо, в силно концентрирана форма.

 

С добавянето на 2,5 грама на CreaSolv креатин монохидрат и 2 грама изключителна BCAA PRO SAN на RELOADED, TITANIUM BEEF е протеин от най-висок клас.